Nieuw op Netflix in week #21

Het is alweer de 21e week van het jaar. Een jaar waarin we maar al te blij zijn met ons Netflix-abonnement. Heb jij films als Blood Diamond en de film met Berlin uit La Casa de Papel in de hoofdrol inmiddels al uit, dan ben je toe aan nieuwe films en series. Netflix lijkt dit maar al te goed te snappen. Ook deze week zullen er namelijk een aantal nieuwkomers bijkomen die garant staan voor wat fijne filmavonden. Dit zijn de twee films die je deze week nieuw op Netflix kunt verwachten.

Crazy Rich Asians

Deze film werd in 2018 goed ontvangen. De film haalde niet alleen veel geld op, maar kreeg onder andere op Rotten Tomatoes een goede audience-score van een 7.6 als gemiddeld cijfer. De film gaat over hoofdpersoon Rachel die samen met Nick, haar nieuwe vriend, naar Singapore gaat. Daar bezoeken ze samen een bruiloft van de beste vriend van Nick. In Singapore blijkt echter dat Nick onderdeel is een familie die ‘crazy rich’ is. Het kost haar nogal moeite om zich aan te passen aan alle luxe. Dat niet alleen: Nick’s moeder, het hoofd van de familie, lijkt het idee dat haar zoon met de normale Rachel trouwt maar niets te vinden. Vanaf donderdag 21 mei staat Crazy Rich Asians nieuw op Netflix.

 

King Kong

Grote kans dat je deze film al eens hebt gezien, maar een rewatch kan nooit kwaad. De film gaat over het mysterieuze Skull Island waar de gigantische gorilla Kong leeft. Een team van filmmakers reist af naar het eiland om een safarifilm op te nemen. Al gauw worden ze geconfronteerd met alle excentrieke aspecten van het eiland: van vijandige stammen tot dinosaurussen en ook de gorilla. Alleen al voor de regisseur van King Kong zul je de film moeten kijken. Peter Jackson, de man achter Lord of the Rings, nam namelijk de regie voor zijn rekening. Vanaf vrijdag 22 mei staat King Kong op Netflix.

Binnenkort te zien

Deze week zitten we goed met de twee bovenstaande films. Ook voor de rest van mei staan er genoeg films en series op het programma. Wat dacht je bijvoorbeeld van Midway, de vette oorlogsfilm die deze maand nog verschijnt? Of de nieuwe serie Snowpiercer, waarin men probeert te overleven op een verdeelde trein. Het moge duidelijk zijn: deze maand komen we, mede vanwege alles wat nieuw op Netflix verschijnt, wel door.