Wat kun je deze week nieuw verwachten op Netflix?

Deze week komt onder andere de documentaire over MMA-vechter Conor McGregor op Netflix te staan. De andere aanwinst hebben veel mensen waarschijnlijk met smart op zitten wachten: de tweede helft van het vierde seizoen van Stranger Things komt er eindelijk aan.

Conor McGregor: Notorious

De Ierse MMA-vechter Conor McGregor heeft niet voor niets de bijnaam ‘Notorious’. Hij begon zijn carrière in 2008 en is een van de grote namen in de Ultimate Fighting Championship (UFC). Vier jaar lang legde een filmploeg het leven van de MMA-vechter vast voor de documentaire Conor McGregor: Notorious. Daardoor leer je onder andere hoe Conor in het begin van zijn carrière op een uitkering leefde en bij zijn ouders woonde en hoe hij het sindsdien tot meervoudig UFC-kampioen heeft geschopt. De documentaire komt uit 2017. Conor McGregor: Notorious is vanaf vrijdag 1 juli te zien op Netflix.

 

Stranger Things seizoen 4B

Op 27 mei verscheen seizoen 4A van Stranger Things, iets waar veel fans al jaren met smart op aan het wachten waren. Waarschijnlijk hebben die fans de nieuwe afleveringen dan ook gelijk gebinged. Na iets meer dan een maand wachten komt dan nu ook seizoen 4B – of Volume 2 zoals Netflix het noemt – online. Volume 2 heeft slechts twee aflevering, maar vrees niet, je krijgt nog genoeg content. Aflevering 8 duurt namelijk bijna 1,5 uur en aflevering 9 ruim 2,5 uur. Ben jij benieuwd wat Vecna van plan is en hoe het met Nancy, Steve en Robin in de Upside Down gaat? Seizoen 4B van Stranger Things is vanaf vrijdag 1 juli te zien.