Wie is Nienke Jansz?

Wij hebben een zwak voor vrouwen met een leuke lach en blonde haren. Dat is precies de combinatie die de Nederlandse Nienke Jansz bezit. De 27-jarige Nienke is geboren in Zeist, maar woont inmiddels al een tijdje in de Amerikaanse stad Los Angeles voor haar succesvolle modellencarrière. Ze staat onder contract bij verschillende Amerikaanse modellenbureaus waardoor zij al veel bijzondere shoots heeft mogen doen voor merken als Fenty en Guesss.

Maar hier blijft het niet bij. Nienke heeft namelijk ook al op de cover gestaan van verschillende bladen zoals onder andere Malvie Magazine, Bloom Magazine en L’amour. We kunnen dus wel stellen dat de blondine verschrikkelijk goed is in wat zij doet en wij maken dan ook een diepe buiging voor deze bloedmooie verschijning.

De blondine verovert de socials met haar looks

Ook timmert de Nederlandse Nienke Jansz lekker aan de weg op de socials. Zo heeft zij inmiddels 212.000 volgers op Instagram weten te verzamelen die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s van shoots of op mooie locaties in bikini. En wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar te volgen als we een blik op har foto’s werpen. Met haar blonde lokken, donkere ogen en haar afgetrainde lichaam is zij namelijk het lentezonnetje in huis.

Naast haar leven als model kunnen we op Instagram ook een glimp opvangen van Nienke haar privéleven. Hierbij is te zien dat de blondine het vooral belangrijk vindt om in beweging te zijn. Maar daarnaast ook enorm kan genieten van lekker eten en tijd met haar vriendinnen. Kortom, Nienke is een drukke dame, maar weet heel goed hoe zij haar werk en privéleven in balans houdt. Zie hieronder de allermooiste foto’s van Nicole en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Jansz (@nienkejansz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Jansz (@nienkejansz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Jansz (@nienkejansz)