Wie is Nicolette Kluijver?

Nicolette Rianne Kluijver is geboren op 29 september 1984 in Hilversum. Op tienjarige leeftijd gaf haar moeder haar op voor Kinderen voor Kinderen on Tour, waar ze twee keer een solo mocht zingen. Op haar zestiende werkte ze voor de lokale omroep in Almere. Hier presenteerde ze het televisieprogramma AlmereRulez. Een jaar later werd ze ontdekt door het modellenbureau Elite Model en is ze de hele wereld over gevlogen om modellenwerk te doen voor grote merken als Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.

Sinds 2002 is de Nederlandse presentatrice te zien op de tv. Ze begon met figureren voor Goede Tijden, Slechte Tijden en ging later voor BNN werken. In 2008 werd Nicolette genomineerd voor een Gouden Televisier-Ring in de categorie Televisier Talent Award. Op 1 januari 2014 stapte ze over naar RTL. Ze begon hier met het presenteren van Expeditie Robinson en was vaak te zien op RTL Boulevard.

Nicolette viert haar verjaardag in bikini op Instagram

Het voormalig model is dus al 20 jaar niet meer van de tv weg te denken. Als ze niet presenteert dan is ze wel te zien in een spel show of zingt ze de sterren van de hemel in The Masked Singer. Ook deelt ze graag foto’s en video’s op Instagram. Zo houdt zij haar volgers op de hoogte van haar leven en alle goede doelen die zij steunt. Ook deelt ze zo nu en dan een pikante foto zoals vandaag.

Bekijk hieronder de foto op Instagram:

Naast dit kiekje laat ze soms nog wat meer zien. Hier zijn onze favoriete berichten op Instagram: