De beruchtste zaken van New York

In de mini-serie of Netflix Homicide: New York worden vijf bizarre situaties van criminaliteit in New York onder de loep genomen. Dit gebeurt in de vorm van mini-documentaires die de meest beruchte zaken behandelen. Op een ingrijpende manier word je door de rechercheurs meegenomen in de bizarste verhalen, en kan je helemaal opgezogen worden in de misdaadzaken. Dat belooft nog wat te worden…

Check hieronder de trailer van de Netflix-serie Homicide: New York:

Regie en cast van de true crime-serie

De regie van de serie is in handen van Dick Wolf. Deze bekende regisseur is alom bekend van het regisseren van misdaadseries. Zo heeft hij bijvoorbeeld Law & Order geregisseerd, wat een absolute hit was. Ook is hij ook bekend van Chicago P.D. We kunnen dus wel stellen dat met al zijn ervaring de regie van de serie in goede handen is, en dat het op het gebied van spanning en verhaallijnen helemaal goed gaat komen.

In de mini-serie zitten eigenlijk nauwelijks acteurs. In plaats daarvan spreken er een hele hoop oud-agenten die betrokken zijn geweest bij bepaalde zaken. Die mensen droegen zelf bij aan het verhaal, waardoor het lijkt alsof je er zelf bij bent. Ook krijg je hierdoor een hoop schokkende details over de zaken te horen. Al met al mogen we op Dick Wolf vertrouwen dat hij de touwtjes in de mini-serie goed in handen heeft.

Reviews van critici en kijkers

De critici en de gewone kijker spreken positief over de misdaadserie. Zo krijgt de Netflix-serie Homicide: New York op IMDb een 7,3/10 sterren. Ook gaan er tal van positieve woorden van de kijkers over de serie rond op het internet. Zo doen op het platform X (voorheen Twitter) doen een hoop positieve reviews de ronde. Wij hebben een aantal van deze reviews voor jullie geselecteerd.

Check ze hieronder:

New York Homicide

Homicide Netflix serie

Netflix true crime