Koffie op maat

Elk kopje wordt namelijk op maat gemaakt aan de hand van jouw persoonlijke koffiewensen. Er zijn 13 verschillende blends, waardoor er gegarandeerd voor ieders voorkeuren een passend kopje koffie gecreëerd kan worden. Of dat nu zacht of intens is of zelfs een smaakje bevat; er is voor ieder wat wils. Een kopje koffie zal nooit meer zijn wat het was.

Koffie, maar dan anders

Als je dacht dat het bleef bij een op maat gemaakt ‘bakkie pleur’, dan heb je het mis.  Naast een goede kop koffie brengen deze Serves ook zo de nodige show met zich mee. Bij de Cotton Candy Coffee schenk je de koffie zelf over de suikerspin waardoor de koffie een zachtzoete smaak krijgt. Ook de Up In Smoke koffie is een ware sensatie en bestaat uit een gerookte lungo. Coffee has never been so exciting.

Nespresso bespoke man man 01 Nespresso bespoke man man 02

Koffiecocktails

De Espresso Martini heeft er ook ware concurrentie bij gekregen met de Bespoke Cocktails. Onder de vijf koffiecocktails vallen onder andere The Salty Caramel, The Dark ’ n Roasted en de alcoholvrije T & C. Deze cocktails zijn niet alleen qua looks maar ook qua smaak zeker de moeite waard.

nespresso bespoke man man 04 nespresso bespoke man man 03

Voor jouw kop koffie op maat of sensationele cocktail kan je exclusief terecht bij Restaurant Envy, Grand Café Krasnapolsky of Sorel’s Bar & Lounge.

Nu de zon weer schijnt, betekent dat automatisch dat we vaker op het terras blijven hangen of in het park gaan zitten met een sixpack bier. Je hoeft je nu niet meer schuldig te voelen over je overmatige drankgebruik. Er is namelijk gebleken dat koffie onze lever schoonhoudt na een dosis drank.