Dates met Valentijnsdag

Maar eigenlijk weet iedereen waar Valentijn om draait: getting laid. Niet zo moeilijk als je in een relatie zit. Althans, dat zou de bedoeling moeten zijn. De volgende suggesties zijn wellicht iets meer geschikt voor mannen met een vriendin of een vaste date, maar als de single heren op deze wijze te werk gaan, vindt de gelukkige vrouw dat vast prachtig. Hieronder de meest sucseksvolle Valentijndates.

De Victoria Secret

Koop drie lingeriesetjes voor je date/Tinderfling/vriendin. Kostbaar, maar erg sexy. Ten eerste vinden vrouwen het leuk om lingerie te krijgen van hun vriendje. Ten tweede krijg jij een leuke modeshow voor de kiezen. Niet verkeerd, toch? Check wel even haar maten.

Koop een lekker over de top setje, een schattig setje en een subtiel, sexy outfitje. Daar worden jullie beiden gelukkig van. En gegarandeerd dat het na de show ook backstage een feest wordt.

Picknick in bed

Soort van nextlevel ontbijt op bed. Spreid een picknickkleed over het bed met een mand vol vers fruit, brood van de bakker en verschillende kazen en vleeswaren. Vergeet de fles champagne/prosecco niet, dan weet je dat het dessert goed is.

Grabbelton

Schrijf een seksfantasieën op kleine blaadjes. Vouw deze op en doe ze in een hoed, bak, of whatever. Trek er een aantal uit. Veel plezier.

Suprise-effect

Eenzelfde idee is om te achterhalen wat een naughty fantasie van je meisje. Beetje hopen dat dit een beetje cliché is, zoals dingen met een politieagent, dokter, of 50 shades of grey-stijl. Trek je stoute schoenen aan, koop een goede outfit, schaf de juiste artikelen aan en maak van haar fantasie een realiteit.

Ga samen sporten

Trek die goede voornemens van eind december nog even door. Doe een lesje crossfit, ga helemaal stuk en top ‘m af met een heerlijke sauna met z’n tweeën en pak vervolgens een douch. Zet het verbranden van calorieën nog even door.

Boek een hotel

Misschien een inkoppertje, maar altijd een succes. Duik een hot tub in, bestel een flesje champagne en maak er een mooie avond van. Geen buren, geen huisgenoten, vrijwel niemand met wie je rekening hoeft te houden. Andere hotelgasten zie je daarna toch niet meer.

Een wijnproeverij

Leuk om ergens heen te gaan, nog leuker om er zelf een te organiseren. Ga naar een Gall & Gall, laat je informeren, kies vier of vijf wijnen, drink samen net iets te veel. O, vergeet de kazen niet. Misschien een lekkere port om mee te eindigen. Zet een lekkere jazz-playlist op. Wacht tot Sexual Healing langskomt als startschot.

Kook een driegangendiner

Voor je date/vriendin koken is tegenwoordig de meest normale zaak. Het is vaak dan ook instant score, mits je een beetje normale maaltijd fabriceert. Specialer wordt het wanneer je een driegangendiner serveert. Give her the full treatment. Bedien haar, schenk haar wijn bij, leg uit wat je serveert, zorg dat ze optimaal ontspant en geniet van jouw service. Als kers op de taart lift je haar uit der stoel, til je der richting de bank en de rest wordt geschiedenis.

Pauzeer met haar

Is je Valentijn aan het werk? Ga bij haar langs met een bos rozen. Neem haar mee, zeg tegen haar leidinggevende dat ze een uurtje weg is en ga naar huis. Bedek je bed met bloemen. Maak liefde en breng haar terug naar werk.