Maak kennis met Nazeli Kouki

Het kan goed zijn dat je nog niet bekend bent met Nazeli, een Nederlands model van Arabische afkomst. Ze is namelijk nog niet erg bekend onder het Nederlandse publiek. Onterecht, dus daarom laten we jullie graag met haar kennismaken. Nazeli is 26 jaar en heeft een prachtig uiterlijk met bijzonder features. Zo heeft ze prachtige rode krullen, donkere ogen en een lichte ondertoon. Ze komt uit uit Noord-Brabant en is op dit moment getekend bij Frisse Koppen, een modellen- en castingbureau waar juist diversiteit en uniekheid voorop staat.

 

Het komt nog wel eens voor dat modellen niet alleen maar modellenwerk doen. Vaak zie je ze ook in reclames op televisie tegenkomen of natuurlijk in campagnes van bekende merken. Ook voor Nazeli is dit niet anders. Ze heeft model gestaan voor make-up merken en heeft vorig jaar zelfs in de videoclip van Afrojack mogen spelen. Zie de videoclip hieronder (YouTube):

 

Ze heeft op dit moment net geen 6k volgers op haar Instagram, maar we zijn er van overtuigd dat het aantal in de aankomende jaren flink gaat oplopen. We wachten met smart wat de toekomst Nazeli gaat brengen. Zie hieronder meer foto’s van Nazeli Kouki (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nazeli Kouki (@nazkouki)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nazeli Kouki (@nazkouki)