Nadia uit American Pie

Toen Shannon Elizabeth in American Pie speelde was ze de absolute droomvrouw van iedere man. Dat is nu nog steeds terug te zien, ook al is ze 46 jaar oud. In 1999 kwam de eerste American Pie film uit waarin Shannon de rol van de prachtige dame genaamd Nadia op zich nam. Toen maakte het grote publiek kennis met deze prachtige dame. Twee jaar later speelde ze in American Pie 2. Pas 11 jaar later speelde ze in haar derde en laatste film in de succesvolle filmreeks: American Reunion.

American Pie Shannon Elizabeth

Andere films waarin Shannon Elizabeth speelt

Hoewel ze wel het meest bekend is van de American Pie films, zijn dit bij lange na niet de enige films waarin ze acteerde. Zo speelde ze ook in Love Actually. In 2006 kwam Shannon Elizabeth met een opmerkelijke mededeling. Ze besloot namelijk een carrière aan te gaan in het pokeren. In deze tijd stond ze bekend als één van de grootste celebrity pokerspelers. Ze ging wel drie keer per maand naar Las Vegas Valley om tegen de wereldtop te pokeren. Nu is ze inmiddels 46 jaar oud, en dit is hoe ze er uitziet:

Wat doet Shannon Elizabeth in haar persoonlijke leven?

Shannon Elizabeth trouwde in 2002 met Joseph D. Reitman. In 2007 besloot het stel om te gaan scheiden. Later was ze nog wel aan het daten met Russel Simmons maar dat is op niks uitgedraaid. Toen ze nog getrouwd was met Joseph D. Reitman startte Shannon Elizabeth samen met haar man een non-profit organisatie die zich richt op het redden van dierenlevens. Deze organisatie heet Animal Avengers. Hier organiseerde ze veel activiteiten voor waar veel geld mee is opgehaald.

Op Instagram heeft ze meer dan 350 duizend volgers. Ze promoot hierop voornamelijk haar organisatie Animal Avengers. Ook zet ze mooie foto’s van zichzelf op Instagram waar wij mannen van kunnen genieten:

View this post on Instagram

Had a great night @glblctzn #globalcitizen

A post shared by SHANNON ELIZABETH (@shannonelizabeth) on