Naakte vrouwen zijn verboden, volgens de Instagram-richtlijnen

Hoewel foto’s van naakte vrouwen niet getoond mogen worden, zoeken deze vrouwen graag het randje op. Want wat niet mag, is vaak interessant toch? Gelijk geven we ze, want het levert wel fijne plaatjes op. Sit back, relax and enjoy. 

Julia Rose

Deze jongedame weet precies wat wel en niet mag. Naakt is uit den boze, maar doorschijnend is een maas in de wet. En doorschijnend kan Julia Rose heel letterlijk nemen. Ze zorgt ervoor dat het nét niet onder de naakte vrouwen valt en het dus op de pagina mag blijven. Ook is zij de koningin in het fotoshoppen van emoji’s op haar tepels. Aanschouw:

Hannah Palmer

Hannah Palmer is al jaren bekend als Instagram-model. Ze weet wat mag en wat niet mag en deze goddelijke blondine windt duizenden volgers om haar vinger.

Sara Underwood

Van Sara Underwood weten we al dat die geen problemen heeft met het begrip ‘naakte vrouwen’. Ze heeft namelijk als playmate in de Playboy van 2006 gestaan en is in 2007 Playmate of the year geweest.

Isa Langnes

De Noorse Isa Langnes weet wel goed de grenzen op te zoeken. Op sommige posts laat ze de kleren volledig in de kast liggen en gaat ze net zo staan (of liggen) dat er nog weinig voor de verbeelding overblijft.

Nata Lee

Met een goede fotograaf kun je heel veel. Dat weet Nata Lee ook, wiens vriend ook haar fotograaf is. Haar vriend weet wel raad met naakte vrouwen zo te zien, want elke keer mag het nét blijven staan op haar Instagram-pagina.

De zusjes Tantot

Dit duo valt onder de mooiste tweelingen die actief zijn op Instagram. Met twee afzonderlijke pagina’s bereiken ze miljoenen volgers en zoeken ze af en toe het randje op. Mag dit wel of mag dit niet?

Emma Kotos

Pas 21 jaar en nu al een kwart miljoen volgers. Hoe krijgt ze dat voor elkaar? De regels rondom naakte vrouwen worden niet helemaal overtreden door Emma Kotos. Al vinden we haar wel heel gedurfd. Problemen mee? Dat zeker niet.

Demi Rose

Misschien wel de meest populaire vrouw op deze lijst, met ruim 12 miljoen volgers. Met haar geboorteplaats Birmingham kent ze de verhalen van de Peaky Blinders vast.

Danielley Ayala

Als liefhebber van honden plaatst Danielley Ayala veel foto’s met haar trouwe viervoeter. Ze heeft zelfs een aparte pagina voor haar hond opgericht. Toch kijken we liever naar haar persoonlijke pagina. Dat hoeven we jullie vast niet uit te leggen.

Leslie Hannahbelle

Als oprichter van de hashtag #nipsfornature wil ze geld ophalen voor een dierenasiel dat gewonde dieren helpt. Waren er maar meer mensen zoals Leslie Hannahbelle.