Welke muzieknummers zijn goed voor een avontuur in bed?

Af en toe is het ook wel eens fijn om muziek op de achtergrond te hebben terwijl jullie intiem zijn, maar een goed nummer voor zo’n moment kiezen kan nog best wel eens lastig zijn. Daarom helpen wij jou met deze 5 tips een handje op weg, zodat jij de ultieme playlist met nummers voor een avontuur in bed kunt creëren.

1. De opbouw van je afspeellijst

De opbouw van je playlist is erg belangrijk. Want je wil natuurlijk wel nummers toevoegen die goed bij het moment passen. Daarom kun je het beste beginnen met nummers die jullie in de mood brengen. Vervolgens een aantal nummers waar je de daad op kunt uitvoeren. En aan het einde rustige muziek als jullie liggen bij te komen van het avontuur. Zorg dus voor dat het goed past en dat de playlist minimaal één uur lang is.

2. Speeltjes connecten met de muziek

Naast de opbouw van je playlist zijn er ook speciale speeltjes voor in bed die je kunt verbinden met de muziek van je playlist. Dit kun je doen via een app en dan trilt het speeltje op de beat van de muziek. Niet essentieel, maar wel leuk voor een extra spannende ervaring met nummers in bed.

sfeer muziek in bed

3. Vraag advies van je vriendin

Voordat je al je favoriete nummers in de playlist zet, is het ook wel handig om te weten van welke muziek jouw vriendin in the mood raakt. Dus vraag vooral advies aan haar.

4. Maak het een beetje persoonlijk

Voeg aan de afspeellijst een aantal nummers toe die betekenis voor jullie hebben. Misschien wel een nummer waar jullie samen op dansen of waar jullie een mooie herinnering aan hebben. Mocht je echt niks kunnen bedenken doen de nummers Partition van Beyoncé en He Can Only Hold Her van Amy Winehouse het ook altijd goed. Smooth hè?

5. Maak de playlist van tevoren

Last but not least is het wel makkelijk wanneer je alle nummers van tevoren in een playlist hebt gezet. Zo voorkom je dat je niet al die nummers nog op hoeft te zoeken. Daar is op het moment suprême eigenlijk helemaal geen tijd voor. Het is ook wel handig als je playlist gewoon door blijft spelen na een nummer. Want een ongemakkelijke stilte is alles wat je niet wil tussen de lakens.