Waar gaat de serie Mr. & Mrs. Smith over?

Op het eerste gezicht lijkt het alsof het gewoon een spionageserie is, maar laten we dat vooroordeel meteen uit de weg ruimen. Ja, er zijn veel actiescènes en ze zijn geweldig. Maar wat deze serie echt onderscheidt? De humor.

Het verhaal draait om John en Jane Smith, gespeeld door Donald Glover en Maya Erskine, twee spionnen die door een organisatie genaamd The Company worden ingehuurd. Hun missie? Doen alsof ze een getrouwd stel zijn, terwijl ze gevaarlijke opdrachten uitvoeren over de hele wereld. Het lijkt op het eerste gezicht misschien op een doorsnee spionagedrama, maar Mr. & Mrs. Smith gaat veel dieper dan dat.

Bekijk hier de trailer van Mr. & Mrs. Smith:

 

De cast van de Prime Video-serie

En laten we even dieper inzoomen op de cast. Donald Glover, bekend om zijn veelzijdigheid als onder anderen acteur en zanger, brengt zijn A-game naar de rol van John Smith. Tegenover hem staat dus Maya Erskine, die Jane Smith tot leven brengt. Samen vormen ze een krachtig duo dat elke aflevering boeiend zal maken.

Maar het zijn niet alleen de hoofdrolspelers die schitteren, de bijrollen zijn ook niet te missen. Giancarlo Esposito (bekend van onder anderen Breaking Bad) als de mysterieuze leider van The Company en Angela Bassett als een voormalige mentor van John en Jane voegen nog meer grote namen toe aan het project

Erg positieve reacties op de serie: IMDb vindt hem beter dan de film

De serie is goed ontvangen door de altijd snoeiharde critici. De serie scoort een voldoende met een 6,9 / 10 sterren op IMDb. Op Rotten Tomatoes doet Mr. & Mrs. Smith het nog vele malen beter, de serie verdient maar liefst 89%(!) op de Tomatometer.

mr mrs smith serie

Verder was de normale fanaat van series ook razend enthousiast. Op X/Twitter laten fans zich erg positief uit over de serie. Check hieronder een paar voorbeelden hiervan: