Een van de mooiste Landhuizen van Nederland ligt in Beekbergen

Als we het hebben over een van de mooiste landhuizen van Nederland, dan spreken we zonder twijfel over deze fantastische woning in Beekbergen. Zo voldoet deze imposante villa met stijlvolle luxe en hoogstaande comfort aan je volledige wensenlijst. Bovendien is het gelegen aan de bossen van de Veluwe, waardoor jij iedere morgen in een oase van rust je dag kunt beginnen. Heerlijk.

 

Wat vertelt de Funda-advertentie ?

Het landhuis is voorzien van een perceel van 8.035 vierkante meter met een woonoppervlakte van maar liefst  507 vierkante meter. Daarnaast beschikt het huis over twee verschillende woonlagen met in totaal 8 ruime kamers, waaronder 4 slaapkamers, 2 badkamers, een prachtige woonkamer met een serre naar de tuin. Een moderne woonkeuken met inbouwapparatuur en een bijkeuken. Tot slot is er ook een fitness ruimte, een bar, een stalling voor een auto of een camper en een reusachtige tuin  aanwezig rondom het huis, waardoor je de hele dag kunt genieten van het zonnetje. Maar hier blijft het niet bij. Als kers op de taart zijn er ook een aantal verrassingen in het huis aanwezig.

landhuis beekbergen te koop fundsa

Zo beschikt het huis over een wellnessruimte met een Finse sauna, Turks stoombad met geïntegreerde douche en een infinity zwembad. Het lijkt dus echt een welness centrum. Mocht je niet zo van het zwemmen zijn is er ook nog een super-de-luxe jacuzzi aanwezig in het huis. Zo kan jij helemaal tot rust komen in de Veluwse bossen. Dit huis is dus met recht een van de mooiste landhuizen van Nederland te noemen! Hoeveel het je kost? Niet niks. De vraagprijs op Funda staat momenteel op €3.500.000, dus je moet wel een flink inkomen hebben. Hieronder vind je een aantal foto’s van de villa:

funda landhuis te koop beekbergen

landhuis met binnenzwembad te koop spa nederland funda