1. Mobilia – Amsterdam

In hartje Amsterdam, in een pand van 3-hoog vind je Mobilia. Deze mooie gestylede interieurwinkel zorgt ervoor dat jij alles wilt kopen wat er binnen staat. Unieke meubels met een bijzonder design of een leuk dessin van hoge kwaliteit. Wanneer je een item van Mobilia toevoegt aan je interieur, weet je dat je iets bijzonders in huis haalt.

mooiste interieurwinkel

2. Raw Materials – Amsterdam

Wanneer je het pand aan de Rozengracht binnenstapt, snap je waarom de winkel de naam ‘Raw Materials’ met zich meedraagt. De karakteristieke uitstraling met betonnen vloer en robuuste bakstenen muur geeft je een en al inspiratie voor je eigen woning. De mensen van Raw Materials reizen de hele wereld over om voor jou dat ene unieke exemplaar te bemachtigen.

interieur winkel

3. Vintage Revival – Utrecht

In De Meern in Utrecht vind je de vintage winkel Vintage Revival. De interieurwinkel staat vol met unieke vintage meubels en woonaccessoires die je doen verlangen naar de woonkamer van je opa. Eigenlijk hadden ze vroeger toch maar een goede smaak.

interieurwinkel Utrecht

4. HAY – Rotterdam

Scandinavische, betaalbare meubelen van goede kwaliteit voor binnen- en buitenshuis. HAY is te vinden in Rotterdam én Amsterdam. Deze interieurketen bevat alle ingrediënten om jouw woning helemaal naar je wensen in te richten. Met samenwerkingen met ontwerpers uit binnen- en buitenland, zorgt HAY er altijd voor dat de collectie bestaat uit unieke, herkenbare en moderne designmeubelen.

mooie interieurwinkels

5. Neef Louis – Amsterdam

Vintage, design, industrial, drie woorden die Neef Louis in Amsterdam het beste omschrijven. Deze interieurwinkel beschikt over vele vintage meubels. Je kunt hier uren rondlopen en steeds maar weer nieuwe unieke spullen vinden.

Interieurwinkel Amsterdam

6. Brût – Amsterdam

Brût staat voor ‘rauw’ en ‘ruig’, precies wat de meubels uitstralen. Deze rauwe materialen zorgen ervoor dat de producten een leven lang mee kunnen. De industriële meubels krijgen een tweede leven in Brût, ze komen namelijk bijna allemaal van scholen of fabrieken. Dit tweede leven zorgt voor een authentieke, ruige uitstraling.

Foto via

7. Sukha – Amsterdam

Sukha betekent ‘joy of life’ en dat is precies waar ze voor staan. Alle producten van Sukha zijn handgemaakt, duurzaam en van natuurlijke materialen. De makers hechten veel waarde aan deze drie punten en besteden veel aandacht aan ieder uniek product.

Interieurwinkel voor mannen

8. Loods 5 – Amersfoort

Naast Amersfoort heeft Loods 5 ook vestigingen in Zaandam en Sliedrecht. Van accessoires, tot verlichting, tot design meubels, bij Loods 5 hebben ze alles dat je nodig hebt. Met een breed aanbod online, maar ook in de winkel ben jij de komende uren zoet.

Beste interieuwinkels voor mannen

9. Decennia Design – Tilburg

2000 vierkante meter aan vintage en retro design meubels, sounds like heaven. De tweedehands meubels, afkomstig uit de jaren 50, 60, 70 en 80, worden ingekocht in diverse Europese landen, waardoor Decennia Design beschikt over een breed en divers aanbod.

Leuke interieurwinkels voor mannen

10. Laif & Nuver – Groningen

In het monumentale pand in Groningen is Laif & Nuver gevestigd, wat Lief & Mooi betekent. Ze hechten veel waarde aan de beleving van de bezoeker en doen er alles aan om je mee te nemen in een tocht langs alle unieke meubels. De collectie veranderd regelmatig, waardoor jouw beleving iedere keer anders is wanneer je de winkel bezoekt.

Interieurwinkels voor mannen

Bij deze winkels ben je ervan verzekerd dat je iets unieks in huis haalt. Misschien vind je het fijner om eerst wat inspiratie op te doen, voordat je daadwerkelijk naar een interieurwinkel gaat. Check daarom even MAN MAN’s wooninspiratie, die je iedere week inspireert met de mooiste interieurs.