Monique Westenberg in het nieuws

Monique Westenberg deelt altijd erg veel op haar Instagram. Ze is de afgelopen dagen veel in het nieuws geweest. Zo blijkt het dat haar hond Bikkel (die wel 15 jaar oud is geworden), vorige week ingeslapen moest worden. Bikkel was de hond van de hele familie. Met een gebroken hart post ze dan ook een video op haar Instagram.

Haar relatie met André Hazes

Wanneer je kijkt op de Instagram van André en Monique is het heel erg logisch dat je vragen hebt over hun relatie. Het laatste nieuws was namelijk dat ze uit elkaar waren, maar André heeft een foto gedeeld waarop hij Monique zoent. Dit is al een beetje vaag, maar wanneer je de tekst eronder leest wordt alles zelfs nog onduidelijker. In het radioprogamma van 538 hebben ze André aan de telefoon gehad. Hierin maakt hij iets ‘duidelijker’ hoe het nu precies tussen hen is. Hij vertelt dat ze een manier hebben gevonden hoe het voor hun werkt. Hij legt niet precies uit wat de situatie is, maar Frank Daanen vraagt of het een friends with benefits is, en daar zegt Hazes zeker geen nee op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Het verleden van Monique

Zoals je al hebt gelezen, weten we eigenlijk vrij weinig van Monique haar verleden. Wél heeft ze op haar Instagram foto’s van vroeger staan. Ben je benieuwd naar de foto’s? Neem hier een kijkje naar de foto’s van Monique haar verleden op Reality.nl.