Monique Westenberg is op vakantie op Curaçao

Samen met haar zoontje, Dré Hazes, paradeert Monique Westenberg lekker op het strand. Dit doet ze in bikini en showt daarmee haar (nog steeds) fitte figuur. We wisten natuurlijk van eerdere Instagram-posts al dat ze nog steeds een geweldig lichaam heeft, maar die bevestiging is toch wel weer een om jaloers op te worden. Een volger merkt nog op dat haar bikini matcht met haar slippers en nagellak. Het is maar wat er allemaal opvalt, maar dat erover nagedacht is, lijkt wel een zekerheidje.

Veel reacties op Instagram

Waar veel BN’ers tegenwoordig hun reacties uitzetten voor mensen die ze niet volgen of zelfs helemaal uit zetten, doet Monique dat niet. Dit allemaal ondanks bakken aan kritiek die ze krijgt van mensen die blijkbaar niets beters te doen hebben in hun leven. Mensen vergeten namelijk dat er ook nog iets bestaat als een schoolvakantie, waar andere volgers de ‘zeurkousen’ dan ook op wijzen.

Eigenlijk maakt ook allemaal niet uit, want zij geniet gewoon met haar zoontje van een lekkere vakantie. En deelt dit met haar volgers, zodat zij weer van haar kunnen genieten. En dat doen we dan ook met volle teugen. Wat ons betreft, gaat Monique het hele jaar op vakantie als ze ons maar blijft verblijden met al die nieuwe (bikini)foto’s.