Mohamed veel in het ‘spotlight’ de afgelopen tijd

Als er een voetballer is die de laatste tijd regelmatig in het nieuws verschijnt omtrent het leven buiten het veld, dan is het Mohamed Ihattaren wel. De Nederlands-Marokkaanse voetballer zou bedreigd worden vanuit het criminele circuit en zich niet meer focussen op zijn voetbalcarrière. Hierom stopte Ajax eind oktober definitief met hem.

 

Ook zijn relatie met de jongere influencer Yasmine Driouech zou klaar zijn. Eind september werd bekendgemaakt dat zij samen voortaan door het leven zouden gaan als “Mr. en Mrs. Ihattaren”. Of zij verloofd waren of zelfs al getrouwd was toentertijd niet duidelijk. Hier gaan we waarschijnlijk ook geen antwoord op krijgen. Na een paar weken maakte de voetballer bekend op Snapchat dat hij weer vrijgezel is en nu “focust op al het goede”. Houdt het drama daar mee op? Zeker niet. De voetballer is afgelopen week namelijk thuis gearresteerd na een bedreiging. Ondertussen is hij weer op vrije voet. Gaat weer lekker.

De nieuwe herenwoning van Mohamed Ihattaren in Vleuten

Laten we het eens hebben over woning hij vrij recent gekocht heeft. Het zou gaan om een herenhuis dat in 2021 gebouwd is in een jonge wijk tussen Vleuten en Haarzuilens, genaamd Haarzicht. Met een woonoppervlakte van 189 vierkante meter, zijn er in totaal vijf kamers. Waaronder vier slaap- en twee badkamer, totaal verdeeld over drie woonlagen. Het huis stond te koop voor €750.000, maar Mohamed heeft er uiterlijk €962.500 voor betaald. Bijna twee ton meer dan de vraagprijs.

Via de voordeur kom je uit in de hal, met toegang tot de keuken en een los toilet. Via de luxe, strakke keuken loop je zo de open woonkamer in. Deze is voorzien van een grote zithoek en biedt toegang tot de grote achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn verschillende (slaap)kamers te vinden en een luxe badkamer met inloopdouche en ligbad. Hier kan de voetballer volledig tot rust komen in deze hectische tijden. Op de tweede verdieping is een de laatste royale (slaap)kamer te vinden. Deze is voorzien van een eigen fitnessruimte en een ruime tweede badkamer.

Hieronder vind je foto’s van het herenhuis of bekijk de website van BekendeBuren:

Huis Ihattaren gekocht Woning Mohamed Ihattaren Vleuten