Mintgroene Land Rover

Deze mintgroene Land Rover is functionaliteit pur sang. Deze Land Rover Defender is flink onder handen genomen en omgetoverd tot dit brute race monster. Er is geen overbodige luxe aan toegevoegd, maar enkel auto onderdelen die ertoe doen, want dat is waar deze 4×4 voor is bedoeld. De grote wielen doen het meeste werk op een ruig terrein. Het exterieur geeft de auto juist weer een moderne inslag. Het zachte dak is ideaal voor als de zon schijnt en je met een open dak van het uitzicht wilt genieten. Komt er toch een onverwachte sneeuw- of zandstorm langs? Dan kan je gemakkelijk het dak weer bevestigen en verdergaan met je trip. Het interieur is ook iets waar menig man blij van wordt. De cognacbruine lederen bekleding is op maat gemaakt en dit zie je terug in de stoelen, dashboard, stuur en zelfs de binnenkant van de deur. Met twee zitplekken voor in de auto en twee banken aan de zijkanten van de achterbak is er genoeg plek voor je reisgenoten of bagage. Tevens zal je weinig problemen met de auto ondervinden door het vernieuwde zwarte onderstel.

Land Rover Mintgroen MAN MAN 1 Land Rover Mintgroen MAN MAN 3 Land Rover Mintgroen MAN MAN 4 Land Rover Mintgroen MAN MAN 7 Land Rover Mintgroen MAN MAN 2 Land Rover Mintgroen MAN MAN 6 Land Rover Mintgroen MAN MAN 9 Land Rover Mintgroen MAN MAN 8 Land Rover Mintgroen MAN MAN 11 Land Rover Mintgroen MAN MAN 13 Land Rover Mintgroen MAN MAN 10 Land Rover Mintgroen MAN MAN 14

Door de fraaie aanpassingen merk je niet dat deze brute bak uit 1988 komt. Veel van deze auto’s worden gebouwd in Amerika, gelukkig zijn er nog ook genoeg mooie auto’s in Nederland te koop. Wat dacht je van deze paarse Lamborghini Huracán Performante.