Op de afbeeldingen is te zien dat je deze ruimte voor allerlei zaken kunt gebruiken. Zo is het mogelijk om er een muziekkamer van te maken of een fitnessruimte, maar ook een kamertje om flink wat bier te drinken met je maten is natuurlijk ideaal. Het fijne is dat je het ook kan gebruiken als schuilruimte voor de regen. Als het gezellig is maar een buitje verpest de boel dan kan het dus heerlijk zijn om nog even verder te gaan in deze cabine, zonder dat je het gevoel hebt volledig binnen te zitten. De cabine beschikt immers over veel ramen waardoor claustrofobie voorkomen wordt.

mancave via Amazon bestellen

Recensie

In de recensies is zelfs te lezen dat er iemand een toilet van heeft gemaakt: ‘Ik heb er een gekocht en er sanitair naar toe geleid omdat ons huis maar één badkamer heeft. Werkt prima voor mij, maar de buren haten het. Hun honden blaffen naar me terwijl ik mijn behoefte doe in de ochtend.’ Laten we voor de buren hopen dat deze recensie als grap bedoeld is…

fitnessruimte

Hoeveel kost de mini-mancave op Amazon?

Het product is afkomstig van het merk YARDADU en te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, geel en rood. Ook is het waterdicht, geluiddicht en heeft het goede isolatie. Via de website van Amazon krijg je meer informatie over deze mini-mancave. De kosten? Die liggen nogal hoog. Je bent namelijk bijna 28.000 dollar kwijt. Overigens heeft dit bedrijf meerdere van dit soort kleine gebouwtjes in de aanbieding. Het complete aanbod van YARDADU kan je zien op hun eigen website. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een tent te kopen voor 300 dollar dus als je geen tienduizenden euro’s hebt liggen dan is dat altijd nog een optie.