Miljoenen penthouse in Amsterdam te koop

Op de 22e verdieping en het dak van het prestigieuze project ‘State’ in het Amstelkwartier staat er nu een prachtig penthouse te koop. De woning wordt nog gebouwd, maar daardoor heb jij de unieke kans om er eigen invulling aan te geven. Je hebt in de woning in ieder geval genoeg plek én je hebt ook nog eens een bizar dakterras.

En zoals de makelaar het zo mooi zegt: deze woning zou niet misstaan in een stad zoals New York, Londen of Parijs.

woonkamer van het penthouse

Dakterras met gigantisch zwembad

In totaal telt het penthouse 500 vierkante meter woonoppervlakte. Maar je krijgt bijna het dubbele: er is ook nog eens 400 vierkante meter aan terrassen. Op de 22e verdieping heb je daardoor een prachtig uitzicht over onze hoofdstad.

En van dat uitzicht kan je ook genieten wanneer je heerlijk baantjes aan het trekken bent in het zwembad op je dakterras. Het dakterras beschikt namelijk over een verwarmd privé zwembad dat voorzien is van jet streams, ingebouwde camera’s en ledverlichting. Daarnaast hebben ze een bijzondere manier van opwarmen gebruikt, waardoor je niet veel kosten hebt en toch een warm zwembad kan hebben.

zwembad penthouse amsterdam

Natuurlijk is die warme ook te vinden in de woning. Overal is vloerverwarming te vinden en de basis van het prachtige penthouse is al gebouwd. Nu is het dus aan jou: hoe ga je het inrichten? Kies je voor een prachtige thuisbioscoop, of bouw je naast de drie huidige slaapkamers nog een aantal, zodat je met al je beste vrienden in de woning kan overnachten?

slaapkamer

Miljoenen aftikken voor dit penthouse

500m2 wonen op het hoogste niveau met ook nog eens uitzicht op de prachtige Amstel en de rest van Amsterdam. Trouwens, de woning kan je wel bekend voorkomen. Het is namelijk geïnspireerd door het New Yorkse Flatiron Building. En de prijs is ook écht Amerikaans. Voor een booming €4.800.000 kan jij eigenaar worden van deze woning. Check hieronder meer foto’s:

kledingkast sportzaal penthouse