Maak kennis met Mikky Kiemeney

De 24-jarige Mikky Kiemeney is een van de bekendste spelersvrouwen van het Nederlands elftal en heeft al jaren een relatie met Frenkie de Jong, de middenvelder van ons Oranje. De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school en zijn inmiddels al acht jaar samen. Reden genoeg dat Frenkie haar dan ook ten huwelijk heeft gevraagd tijdens hun vakantie afgelopen zomer in Amerika.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky is lekker bezig met haar carrière

Ondanks dat Frenkie dan wel de profsporter mag zijn in hun relatie, is Mikky zelf ook enorm sportief. Zo hockeyde zij jarenlang op hoog niveau, maar besloot zij uiteindelijk de carrière van Frenkie voorop te zetten. Hoewel Mikky zelf niet meer hockeyt, is zij wel lekker bezig met haar eigen kledinglijn genaamd Mikky Ki en staat zij zelf ook regelmatig model. Daarnaast is Mikky Kiemeney ook zeer actief op de socials en komen daar de leukste foto’s van de twee voorbij en nu ook genoeg leuke foto’s in een oranje bikini tijdens het WK. Je kan je dus wel voorstellen dat deze spelersvrouw het zelf ook druk genoeg heeft en niet alleen maar bezig is met de carrière van haar verloofde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney schittert op Instagram in haar oranje bikini

De vriendin van Frenkie de Jong heeft door haar leven in de schijnwerpers inmiddels een enorme fan base opgebouwd op Instagram. Hierbij laat zij haar 1.5 miljoen volgers dan ook regelmatig genieten van de leukste kiekjes in bikini of met Frenkie. Op dit moment vertoeft Mikky in het zonnige Doha, terwijl haar Frenkie zich in het zweet aan het werken is voor ons land. En dat levert de leukste kiekjes in bikini op van de spelersvrouw. Zo deelt Mikky Kiemeney nu een paar knappe foto’s van zichzelf in haar oranje bikini, waarmee zij in geheel eigen stijl voor Oranje juicht en die foto laat veel mannenharten sneller kloppen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)