Ondernemer Michel Perridon

Michel Perridon is multimiljonair en ondernemer. Hij is lid van de Quote 500 en richtte in 1983 het bedrijf Trust op waarmee hij zijn bedrijf uitbouwde tot een gigantisch succesvol bedrijf in digitale lifestyle-accessoires. Daarnaast is Michel Perridon ook één van de grote investeerders van het programma Dragons’ Den waarin beginnende ondernemers hun ideeën pitchen in de hoop te worden gefinancierd door de investeerders. Michel Perridon lijk zelf erg fan te zijn van auto’s en heeft ook een grote verzameling wagens.

Michel Perridon kocht grond in Hillegersberg (Rotterdam)

Op het stuk grond in Hillegersbergs heeft voorheen het restaurant Plaswijck gestaan. Dit restaurant was onderdeel van de bekende horecaketen Van der Valk maar werd na sluiting door een projectontwikkelaar gekocht. Op deze plek zouden woontorens gebouwd worden maar helaas liep het bestemmingsplan niet zoals gepland en staat het gebouw nog steeds leeg. Michel Perridon kocht de grond en wilde hier een luxe woonhuis van maken. Het stuk grond wordt ook wel gezien als een privé-eiland omdat het omringd wordt door water en prachtige natuur. Perridon kwam terug op zijn plan om er een woonhuis van te maken en wilde het omtoveren tot een strandtent Hilly Beach. Ook dit plan gaat niet door en het stuk grond is wederom weer te koop.

Het gigantische stuk grond aan de C.N.A. Looslaan

Het gigantische stuk grond staat dus weer te koop. Christie’s International Real Estate, het makelaarsbedrijf dat het stuk grond probeert te verkopen, adverteert op hun website met een prachtige sfeerimpressie van wat het stuk grond kan bieden. Wat het zou kosten om hier te mogen wonen is nog onbekend maar maandblad Quote heeft achterhaald dat de aanstaande koper in ieder geval 30 miljoen euro in zijn bezit moet hebben om het stuk grond om te toveren tot een prachtige woonvilla. Het stuk grond is nu nog leeg maar er is 1775 m2 woonruimte ter beschikking met daaromheen nog eens 6502 m2 aan open space. Er is dus genoeg ruimte voor een gigantische vrijstaande woning aan het water en middenin de natuur. De makelaar adverteert met vijftien kamers in totaal waarvan zes slaapkamers en vier badkamers. Daarnaast is er nog ruimte voor een zwembad, kantoor, televisiekamer, wijnkelder, bijkeuken of woonkeuken en garages. Hoe de ruimtes worden ingericht is natuurlijk volledig aan de uiteindelijke koper van het stuk grond.

Duurste Mooiste huis Hilligersberg Duurste Mooiste huis Hilligersberg Duurste Mooiste huis Hilligersberg Duurste Mooiste huis Hilligersberg

Het stuk grond is gelegen aan de C.N.A Looslaan te Hillegersberg-Rotterdam. De vraagprijs is nog onbekend en op aanvraag.