Mercedes Benz G 230 uit 1984

Deze Mercedes-Benz G 230 staat te koop op AutoScout24 en het betreft een oldtimer. Met een kilometerstand van 15.301 kilometer en een bouwjaar van 1984 is dit een van de goedkoopste G-Wagens die je kunt kopen. De APK loopt nog tot maart 2023 en verder is het een automaat die rijdt op benzine. Met een gewicht van bijna 2.000 kilo weet je in ieder geval vrij zeker dat je een ongeluk overleeft. De kleur van de auto is grijs, zoals je hieronder kunt zien:

Wat is het addertje onder het gras?

Waarom deze G-Wagen zo goedkoop is? Nou, er is een addertje onder het gras. In de beschrijving van de advertentie valt namelijk het volgende te lezen: ‘De brandstoftank moet vervangen worden (auto kan dus rijdend niet mee). Roest op diverse plaatdelen. Betreft een vaste internet meeneemprijs op basis van zo mee. Showroomprijs waarbij inruil mogelijk is, met een andere tank en onderhoudsbeurt betreft 17.500,- Inruil is beperkt mogelijk! Financiering is mogelijk! Betreft een scherpe vaste internet meeneemprijs! U kunt optioneel gebruik maken van onze afleverpakketten. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden! BDP Automotive afleverpakket 1 (€ 195,- meerprijs) BDP Automotive afleverpakket 2 inclusief huisgarantie (€ 749,- meerprijs).’ 

Kortom: er is nog heel wat werk aan de winkel voordat je deze G-Wagen weer in zijn oude glorie hebt hersteld en vandaar de scherpe prijs. Echter kan het wel een buitenkansje zijn als je altijd al gedroomd hebt van een dergelijk stoere bak. Bekijk foto’s hieronder of kijk voor meer informatie de website van AutoScout24:

mercedes benz klasse goedkoop tweedehandsgoedkope mercedes g-klasse kopen waar