Mazda Vision Coupé Concept

Conceptmodellen geven altijd een boeiende blik op de toekomst die autofabrikanten beogen. Tevens fionctioneren ze als visitekaartje waar zowel de klant als de concurrentie mee geïmponeerd en geïnspireerd kan worden. Het zou zomaar kunnen dat Jaguar zijn ogen heeft geopend bij de vertoning van Mazda’s Vision coupe op de 45ste Tokyo Motor Show.

Deze auto gaat wat verder de toekomst in en is werkelijk waar een heerlijk exemplaar. Mazda’s KODO-ontwerptaal is hier op toegepast om een elegantere en premium esthetiek aan de man te brengen. Ook is de Jinba-ittai-gedachte meegenomen bij dit model, de gedachte waarbij de bestuurder zich één voelt met de auto.

mazda Man Man Mazda Man Man 01 Mazda Man Man 00 Mazda Man Man 05

Mazda Kai Concept

Mazda’s Kai Concept is het concept wat realistischer lijkt. Met een gespierd hatchback ontwerp, dat tevens heel vloeiend is, krijgt de auto een stijlvol vleugje. Wellicht is dit de stap naar de volgende generatie Mazda3? Mazda belooft dat het model is verfijnd in alle aspecten van technologie, techniek en ontwerp. Hierdoor zal je rit rustiger en comfortabeler worden en de prestaties van de auto zullen verbeterd zijn. De Mazda Kai is 4,42 meter lang, 1,86 meter breed en 1,36 meter hoog.

mazda Man Man 07 Mazda Man Man 09 Mazda Man Man 10 Mazda Man Man 13