Max Verstappen koopt een luxe superjacht

Max Verstappen gaat met zijn supersnelle privé auto’s over het land, lucht reusachtige afstanden door de lucht af met zijn privéjet en trotseert nu ook de wateren met zijn nieuwe superjacht. Hoewel Max nog niks bekend heeft gemaakt over deze (mogelijke) aanschaf, beweert het YouTube-kanaal genaamd eSysman SuperYachts dat Max onlangs het superjacht met de naam Bagheera heeft gekocht. De oorspronkelijke vraagprijs van dit schip was 4,8 miljoen euro. Klinkt als een uitzinnig bedrag, maar als je nagaat dat Max zijn salaris bij Red Bull zo’n 40 miljoen euro is, dan valt het allemaal voor hem nog wel mee.

Het is echter niet bekend of Max daadwerkelijk dit bedrag heeft neergelegd voor dit reusachtige gevaarte op het water.

 

Bagheera is een schip van tientallen meters lang

In het verleden heette dit luxe superjacht DB9, maar nu draagt het dezelfde naam als de welbekende panter uit Het Jungleboek. Hoewel het schip ‘al’ uit het jaar 2005 komt, heeft het zo’n vijf jaar geleden een heuse upgrade gekregen. Maar wat heeft dit jacht nou allemaal te bieden? We kunnen je vertellen: genoeg.

In totaal biedt dit Bagheera maar liefst drie verdiepingen om je als een koning te water te voelen. Aan luxe is natuurlijk geen gebrek. Zo zou het jacht onder andere over genoeg lounge plekken, een bar, een jacuzzi én een infinity pool beschikken.

Op een website waar de boot (nog) te huur staat, staat vermeld dat Bagheera door de twee motoren van elk zo’n 2.750 pk maar liefst 30 knopen haalt (omgerekend is dat zo’n 55 kilometer per uur). Er is plek voor negen gast in vier cabines. Om met deze unit veilig te water te gaan, zouden er vijf bemanningsleden aanwezig moeten zijn. Kortom: het is geen mini-bootje waarmee je in Amsterdam door de grachten glijdt.