Maak kennis met Maria Tailor

Sommige onder ons zullen haar misschien niet kennen. De 40-jarige Maria Tailor is een van de zeven succesvolle vrouwen uit de high society die in het programma The Real Housewives of Amsterdam te zien is. In dit programma worden de levens van zeven verschillende vrouwen, woonachtig in Amsterdam, gevolgd. Het gaat hier om welvarende vrouwen die druk bezig zijn met hun carrière en neemt je mee in de levens van de vrouwen op zowel persoonlijk vlak als op professioneel vlak. Ook de interacties met elkaar onderling worden getoond en dit levert interessant materiaal op. Naast Real Housewives of Amsterdam was ze eerder ook al in het programma Modemeisjes met een missie te zien.

Het is dan ook niet zo gek dat ze in het programma Modemeisjes met een missie te zien was, want Maria is een modeontwerpster en onderneemster. Ze staat vooral bekend om haar eigentijdse kledingcollecties en zo heeft ze ook haar eigen modelabel. Hierdoor heeft ze een prominente positie in de Nederlandse modewereld.

Ze is bovendien moeder van twee kinderen en na lang single te zijn geweest is ze inmiddels ook weer gelukkig in de liefde met zakenman Sander van der Meij. Aan haar ruim 128 duizend volgers toont ze regelmatig momenten uit haar leven, en onlangs deelde ze enkele foto’s van haar vakantie in Vietnam waarop ze duidelijk met haar bikinibody straalt op het mooie strand in Vietnam. En zeg nou eerlijk, voor een 40-jarige vrouw met twee kinderen ziet ze er fantastisch uit. En ook in de comments krijgt ze veel complimenten over haar lichaam. “What a life” luidt het onderschrift. Bekijk de foto’s hieronder:

Maria Taylor
Via Instagram @mariatailor
Maria Taylor
Via Instagram @mariatailor