De carrière van Jannik Sinner

Jannik Sinner staat momenteel op de vierde plaats in de wereldranglijst van de Association of Tennis Professionals (ATP) en heeft nog een hele grote toekomst voor zich. Op het moment van schrijven heeft de Italiaan zeven titels gewonnen op de ATP Tour, waarvan de eerste in Sofia in 2020. In februari 2023 won hij het toernooi in Montpellier, waar hij Maxime Cressy versloeg voor de titel. Zijn beste resultaat op een Grand Slam: het bereiken van de halve finale op Wimbledon. Dit heeft hij onlangs geëvenaard: momenteel staat hij in de halve finale van de Australian Open, waarin hij het moet opnemen tegen de gevreesde nummer één, Novak Djokovic.

Vriendin Jannik Sinner
Foto via Instagram @janniksin

Maria Braccini is de vriendin van Jannik Sinner

Maria Braccini is werkzaam als model en influencer. Zij en Jannik Sinner begonnen te daten in september 2020. In eerste instantie hield dit niet heel lang stand en besloten ze in 2021 uit elkaar te gaan. Het jaar daarop vonden ze elkaar weer en nu zijn ze dus al langere tijd samen. Beiden richten zich op hun carrières en proberen ze hun liefdesleven zo veel mogelijk privé te houden. En eerlijk is eerlijk, dat lukt ze vrij goed. Op de Instagram-accounts van zowel Jannik Sinner als Maria Braccini kan je simpelweg geen foto’s van het stel samen vinden. Jannik Sinner zei er zelf het volgende over: “Of ik al dan niet een relatie heb met een meisje zal nooit bekend worden gemaakt op sociale media, omdat ik mijn privéleven privé wil houden. Ik hoef geen foto te plaatsen om te laten zien of ik verloofd ben. Ik heb nooit foto’s geplaatst met mijn ouders, misschien één met mijn broer.”

Maria heeft momenteel zo’n 191 duizend volgers op Instagram. Een flinke fanbase dus. Wij namen een kijkje op het Instagram-account van Maria Braccini en selecteerden een aantal foto’s van deze prachtige vrouw:

Vriendin Jannik Sinner
Foto via Instagram @mariabraccini
Vriendin Jannik Sinner
Foto via Instagram @mariabraccini
Maria Braccini instagram
Foto via Instagram @mariabraccini