March the Label

March is een Nederlands label dat zijn focus legt op tijdeloze kledingstukken met oog voor detail. De producten van dit merk zijn uniseks, dus geschikt voor mannen en vrouwen. Het doel van deze kledinglijn is om eenheid in diversiteit te creëren.

It doesn’t matter where you’re from, what your sex is, what your preferences are, what your religion or background might be. Everyone is welcome. Everyone fits in. No one is excluded. Our goal is to march the globe together. As a unity.

The Dunes Collection

Omdat we allemaal onderdeel zijn van de natuur en de natuur geen voorkeuren heeft, is elke collectie gebaseerd op een landschap. Starting off with The Dunes Collection. Duinen zijn er in alle vormen en maten en dat is ook precies waarom ervoor is gekozen om de collectie The Dunes te noemen. The Dunes Collection bestaat uit drie producten: Anyone’s Tee, The Unicap en The Shaping Trousers. 

Anyone’s Tee
Anyone’s Tee is niet zomaar een t-shirt. Hoewel het t-shirt van dikker materiaal is dan normale t-shirts, waardoor het een perfect samengaat met al jouw smart en streetstyle looks. De t-shirts zijn stretchy en lichtelijk oversized. Ze zullen verkrijgbaar zijn in verschillende pasteltinten, allen voorzien van het MARCH-logo.

March the Label man man 02

The Shaping Trousers
Deze broeken zijn ideaal voor zowel vrouwen als mannen door het lage kruis. Vrouwen kunnen het hierdoor high-wasted dragen en mannen half-baggy. De broekspijpen zijn aflopend en kunnen gemakkelijk worden ingekort door ze te vouwen. Daarnaast zorgt het gebruik van stretchmaterialen voor een perfecte fit. Ten slotte zorgt de verticaal gestikte plooi voor een chique uiterlijk, waardoor deze broek geschikt is voor zowel casual als zakelijke gelegenheden. Deze broek is ideaal voor iedereen, op iedere locatie op elk moment van de dag.

March the Label man man 01

The Unicap
Om je looks een extra vleugje streetstyle mee te geven, kan je gaan voor de brute caps van dit Nederlandse merk. De caps zijn beschikbaar in drie simpele kleuren en zijn voorzien van het MARCH-logo. Door de eenvoud van de cap, zijn ze met gemakkelijk te combineren met al jouw kledingstukken.

March the Label man man 05

De Kickstarter campagne loopt nog ongeveer drie weken. Gedurende deze campagne zijn alle items van MARCH te verkrijgen voor een exclusieve prijs. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan beslist eens een kijkje. Er wordt een totaal van €5.000 gewenst, waar ze nu al op ruim €4.446 zitten. Het gaat de goede kant op dus. #Supportyourlocals.