Met deze mannen hobby’s kun jij zeker een vakantie plannen met de leukste activiteiten. Welke gaat het worden?

1. Karten

Omdat de het de komende tijd erg heet wordt buiten, is het voor een aantal toch verstandig om even binnen te blijven. Zo hoef je niet een hele fles zonnebrand op te spuiten, want jij zit lekker koel binnen. Wat is nou een gave indoor activiteit? Uiteraard, karten! Gelukkig ben je niet beperkt tot 1 baan, want met deze 5 toffe kartplekken in Nederland zit je zeker goed.

2. Golfen

Een moment om even tot jezelf te komen, maar toch bezig te zijn. Lekker over de baan wandelen en even goede gesprekken hebben met je beste maten. Als je het wel gezellig vindt om te golfen, maar toch liever niet wilt verliezen, koop dan een stukje golf kunstgras en begin vast met oefenen.

mannen hobby's

3. Steden ontdekken

Natuurlijk een uitstekend alternatief voor een lange, verre reis: een roadtrip in Europa. Met deze roadtrip in Europa ontdek jij alle mooie plekken en steden die je kan bedenken op Europese bodem. Je kan de trip het helemaal vormen naar jouw wensen en manier van reizen. Met het vliegtuig, de trein, een busje of met de fiets; hoe jij het maar wil.

4. Containers pimpen

Uiteraard moeten er ook mannen hobby’s komen waarbij de handen even lekker vuil worden gemaakt. Tegenwoordig wordt er veel met containers gewerkt. Het is redelijk eenvoudig om aan te komen en wat je hier allemaal mee kan maken is indrukwekkend. Zo is een containerzwembad dé toevoeging aan jouw achtertuin. Heb je al een achtertuin, maar is je woonruimte nog niet helemaal de plek waar jij wilt wonen? Stroop je mouwen maar vast op, want zo kan jij een containerwoning bouwen.

mannen hobby's

5. Samen sporten

Ondertussen weten hoeveel uur per week we minimaal moeten sporten om fit te blijven. Je kan natuurlijk ook allerlei diëten volgen, maar dit is ook niet altijd feest. Tenzij je natuurlijk het carnivoor dieet volgt, de mannelijkste manier van afvallen. Toch is het wel fijn om met iemand te sporten. Dit geeft je meer motivatie en afzeggen gaat niet meer zo makkelijk. Duik lekker een parkje of ga op zoek naar en fitness-rek. Laat die summer-body maar komen!