Met jezelf spelen is goed voor je gezondheid

Uit onderzoek is gebleken dat het goed is voor mannen om 21 keer per maand met zichzelf te spelen, dit kan namelijk de kans verkleinen op prostaatkanker. De meeste mannen overleven deze ziekte, maar je kunt het natuurlijk beter vermijden. Mannen zouden 21 keer per maand bij hun hoogtepunt moeten komen, of dat nou met jezelf spelen is of met een ander maakt niet uit. Sommige wetenschappers geloven ook dat het hebben van een hoogtepunt regelmatig gifstoffen wegspoelt die het risico op deze ziekte kunnen vergroten.

Niet alle mannen zijn het hiermee eens. Een man zei dat hij besloten had drie maanden niet met zichzelf te spelen en zei dat hij fysiek veel energieker. Hij had zelfs besloten hier helemaal mee te stoppen, omdat hij ervan overtuigd is dat hij hierdoor een veel beter leven kan leiden en meer kan genieten. Dit kan natuurlijk wel kloppen. Het kan een goede invloed hebben op jouw humeur en je leven onder de lakens, alleen niet op je gezondheid.

mannen zouden 21 keer per maand met zichzelf moet spelen

Er bestaan ook risico’s op jouw gezondheid als je met jezelf speelt, maar die kans is wel klein. Een man uit Zwitserland ging zo erg tekeer met zichzelf dat hij daarna in het ziekenhuis belandde door ademhalingsproblemen. Ja, echt waar, het is mogelijk. Let dus goed op.