Tobias Weilhammer

Deze influencer straalt in al zijn foto’s een goede casual kledingstijl voor mannen uit. Een terugkomend iets in zijn feed is de hoodie, waar hij absoluut fan van is. Naast dat deze man fan is van een tripje naar de sportschool, zie je ook vaak de oversized T-shirts terugkomen die hij briljant combineert met een goed paar sneakers. Al met al is hij een mooi voorbeeld van casual streetstyle. Met regelmaat komt hij met inspiratietips om je kledingstukken goed bij elkaar te laten passen. Ook laat hij items zien die betaalbaar zijn, en ook ontzettend goed staan. De varsity jacket komt vaak in zijn outfits terug, maar hij weet af en toe ook een elegante chique tint in zijn outfit te verwerken.

Mannelijke influencer

Instagram: @tobias.weilhammer

Kosta Williams

Met deze stijl van deze man ben je eigenlijk nooit underdressed. Veel voorkomend zijn de donkerdere herfsttinten, met af en toe een lichtere uitzondering. In de winter zie je de lange jas met de coltrui vaak terugkomen, die hij vaak combineert met een net paar schoenen. Ook wordt het pak met regelmaat gedragen. In de zomer is hij vaak te zien in overhemden of polo’s die hij op eenvoudige, maar ook nette stijl combineert.

Instagram: @kosta_williams

Francesco Teddy

Strakke kleding zal je bij deze man niet zo snel vinden. Met deze wat meer loose style, combineert hij oversized en comfort op een modieuze manier. Zijn hoodies, oversized T-shirts en straight fit jeans, komen helemaal overeen met de huidige populaire stijlen. Met deze kleding speel je eigenlijk altijd op safe. Ook bij hem komen in de zomer vaak de polo’s en overhemden terug. Met iets kouder weer weet hij vaak de bodywarmer goed te combineren, meestal met een stijlvol paar sneakers. Dit is zeker een populaire en goede kledingstijl voor mannen.

Stijl mannen goed

Instagram: @francesco.teddy

Erik Forsgren

Als je het hebt over stijl voor de mannelijke gentleman, dan doet deze heer het alleraardigst. Met regelmaat draagt hij een pak. Af en toe combineert hij dit met overhemden (soms zelfs een stropdas), maar ook heel vaak met een T-shirt of een trui. Soms zoekt hij de iets meer casual kant op, door middel van een leren jack en een goed paar jeans. Al met al is Erik Forsgren een goede inspiratiebron voor de man die op zoek is naar een chiquere stijl.

Mannen met stijl

Instagram: @erik.forsgren

Nathan Griffiths

Ietsjes experimenteler, maar nog wel tegen streetstyle aan is de kledingstijl van Nathan Griffiths. Vaak draagt hij wat wijdere broeken, en ziet zijn kleding er redelijk basic uit. De bedrukking van zijn kleding laat hij dan ook vaak achterwege. Met regelmaat combineert hij zijn kleding met een sjaal, en af en toe weet hij goed een paar nette schoenen te laten passen bij een outfit waarbij je dat niet direct zou verwachten. Ook zet hij filmpjes op zijn Instagram waarin hij stijltips geeft, of zijn nieuwe aankopen laat zien. Dat zijn vaak uitstekende tips voor een goede kledingstijl voor mannen.

Stijlvolle mannen

Instagram: @imnathgriff

Brandon Balfour

Overhemden, polo’s truien. Zo lang het maar stijlvol is. Deze man ziet er altijd fris uit en deelt met regelmaat tips over een goede stijl en waar hij zijn kleding heeft gescoord. Af en toe gaat hij voor een iets gewaagder motief, wat hij dan toch op een bepaalde manier classy laat lijken door een goede combinatie.

Goede kledingstijl voor de man

Instagram: @brandonbalfourr

Vitor Castro

Casual, modieus en chique. Vitor combineert het allemaal. Hoewel je hem vaak in een pantalon met een overhemd of polo ziet, is deze man ook van een goed pak zeker niet vies. Af en toe ruilt hij de nettere kleding ook in voor een goede jeans en een stijlvolle trui. Daarnaast geeft hij op zijn Instagram ook allerlei adviezen voor juiste keuzes en correcte combinaties. Vaak showt hij ook zijn favoriete kledingstukken van alom bekende merken als Zara en H&M. Zo kan jij ook tegen een relatief lage prijs mooie kledingstukken kopen. Al met al een goed geklede man met een mooie afwisselende stijl.

Mannenstijl kleding

Instagram: @vitorcastro

Adam Gonon

Sommigen zouden zijn stijl wellicht als ‘bekakt’ omschrijven, maar wij houden wel van deze stijl. Vaak gehuld in pakken, een goede lange jas, of een wat nettere trui gaat deze jongeman door het leven. Underdressed is hij in ieder geval nooit. En stel hij moet ineens per ongeluk naar een feestje, dan heeft hij met regelmaat de juiste kleding al aan.

Goede kledingstijl heren

Instagram: @adamgonon

Victor Reis

Lossere overhemden, goede truien, colberts, hoodies en lange jassen. Ook Victor Reis weet de combinaties van streetwear, casual en chique mooi samen te brengen in zijn stijl. Ook deelt hij met regelmaat waar zijn aankopen vandaan komen. Vaak zijn dit ook relatief betaalbare producten, dus dat is lekker!

Mannen met stijl

Instagram: @victoreis92

Digby Edgley

Een combinatie vinden van casual chique en simplistisch stijlvol is een uitdaging waarmee deze man behoorlijk uit de voeten kan. Af en toe is hij chique in smoking te vinden, maar ook vaak in een goede eenvoudige trui of een overhemd met T-shirt. Al met al heeft deze man een behoorlijke hoeveelheid basics verzameld die hij op allerlei manieren met elkaar weet te matchen.

Stijlvolle influencer

Instagram: @digby_edgley

Wil je zelf ook een goede upgrade geven aan je outfits, en ben je op zoek naar een goede kledingstijl voor mannen? Check dan onze tips voor een goede kledingstijl.