Magnum, het chocolade-rijke ijsje van Ola, heeft er weer een mooi feestje op nagehouden. Magnum? Feest? Zeker! Het ijsmerk pakt jaarlijk groots uit om hun boodschap te bekrachtigen en ook dit keer bewijst Magnum opnieuw waarom het merk de absolute feestkoning is als het op luxe feestjes aankomt. MAN MAN was aanwezig en doet verslag in tekst en beeld.

Eerdere edities van de legendarische Magnum-feesten werden respectievelijk gevierd in het Conservatorium Hotel en Amstel Hotel in het hoofdstedelijke. De eerste editie bleven we massaal overnachten en werd het feest gevierd in pyjama’s. Het jaar daarop werd het thema tot roaring 20’s gedoopt en deed het Amstel Hotel dienst als decor. Hoe overtref je twee edities als dit? Door het volledige Waldorf Astoria op de Herengracht in Amsterdam af te huren, natuurlijk.

Het Waldorf Astoria behoort tot de meest luxe hotels die Nederland rijk is. Voor de master suite, die groter is dan het gemiddelde appartement in de hoofdstad, betaal je in het hoogseizoen een paar duizend euro. Je kunt je zo voorstellen dat dit een alleraardigste omgeving is om tot diep in de nacht te feesten. In wel in het wit: Playful White was de dresscode dit jaar. Niet vreemd, Magnum bracht onlangs een nieuw ijsjes op de markt die perfect aansluit bij deze dresscode: Magnum White Chocolate & Cookies.

Picture by ©KIRSTENVANSANTEN

Waarom viert Magnum deze feestjes?

Wie zo nu en dan een ijsje eet, weet dat het tot plezierigste momenten in het leven hoort. Ontspannen – zonder gedoe – genieten van een romige rakker. Magnum kent z’n positie als geen ander en heeft dit gevoel omarmt met de pay-off True To Pleasure. Eén keer per jaar wordt dit gevoel naar een absoluut hoogtepunt gebracht met feest der feesten. Want hoe relaxed is het gevoel om alles even los te laten en jezelf te laten gaan? Dit gevoel wil Magnum uitdragen middels de campagne: Never Stop Playing. De locatie: Magnum Playground, oftewel: het volledige Waldorf Astoria.

En dat er gespeeld mocht worden op deze bonte avond was duidelijk. Naast een uitzinnige dansvloer en optredens van onder andere Dio, Glen Faria (Fit) en FeestDJRuud was het hotel overladen met ‘geheime’ kamers die vol verrassingen zaten. Van een kamer waar je met een anaconda op bed kon knuffelen tot een kamer die in z’n volledigheid was opgebouwd tot een ballenbad (in zwart/witte ballen, net als het White Chocolate & Cookies-ijsje – aan elk detail is gedacht). Op de begane grond van het hotel vind je de op een na grootste suite van het hotel. Hier speelde een enorme bed vol kussens de hoofdrol, wat uitliep op een kinderlijke springsessie en dito kussengevecht.

Goed: een foto zegt meer dan duizend woorden, dus check vooral de onderstaande beelden van het dikste feestje van het jaar. En over dik gesproken: al die ijsjes en enorme brokken chocolade zijn niet goed voor die fitnessdoelen, dat is dan weer minder.

Picture by ©KIRSTENVANSANTEN By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 By Ilsoo van Dijk © | 목일수 Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN Picture by ©KIRSTENVANSANTEN