De knapste vrouw van 2022, volgens Maxim Magazine

Misschien denk je niet meteen aan een vrouw als er wordt gezegd: “Bekendste golfer ter wereld”; maar dan heb je het toch wel aardig mis. Golfster en media-persoonlijkheid Paige Spiranac is verkozen tot de mooiste vrouw van 2022.

. De 29-jarige is tegenwoordig voornamelijk druk met golfinstructies geven op haar YouTube-kanaal en haar Instagram goed onderhouden. Op YouTube heeft Paige wel 278K abonnees en ze lijkt helemaal haar draai gevonden te hebben in de influencer wereld. Met maar liefst 3,4 miljoen volgers op Instagram neemt ze haar vak erg serieus. Ze post voornamelijk golf foto’s en foto’s van haar zelf in allerlei prachtige outfits en houdingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee)

Paige Spiranac is geboren in Colorado en is opgegroeid in zowel Colorado als Arizona. Ze komt van een hele sportieve familie en heeft zelf als kind veel aan turnen gedaan. Ze had astma en een aandoening aan haar hoofdhuid waardoor ze haar haar verloor. Ze werd hierdoor een makkelijk doelwit voor kinderen in de omgeving maar heeft zich hier niet door laten inzitten. Paige had erg veel talent voor het turnen maar brak helaas meerdere keren haar knieschijf waardoor die droom in duigen viel. Ze heeft nog eventjes tennis geprobeerd maar dit bleek niet helemaal haar ding te zijn. Uiteindelijk is ze bij golf terechtgekomen.

Het golfverleden van Paige Spiranac

De Amerikaanse is niet alleen om haar prachtige looks bekend geworden. Ze is namelijk ook daadwerkelijk goed in golf. In haar interview met Maxim Magazine vertelt ze dat haar carrière in 2015 van start kwam nadat ze het 100th Colorado Golf Association Match Play Championship had gewonnen. Nadat een schrijver haar in de wedstrijd had gespot, werd ze ineens een bekendheid overnight. 

Ze vond de enorme, plotselinge aandacht erg lastig maar wist zich toch te herpakken en te focussen op haar golfcarrière. Later dat jaar mocht ze mee doen met de Ladies European Tour event in Dubai; haar eerste grote professionele wedstrijd. Ze werd hier één van de laatsten maar dat hield haar gelukkig niet tegen. Naast haar professionele sport carrière werd ze ook steeds meer actief op sociale media. Uiteindelijk heeft ze golf op een lager pitje gezet en is ze nu voornamelijk online te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAXIM (@maximmag)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee)

Over golf gesproken, heb je al kennis gemaakt met het nichtje van Tiger Woods?