Deze luxe villa in Zandvoort staat te koop op Funda

Ben jij op zoek naar een rustige plek vlakbij het strand, waar genoeg ruimte is voor jouw gezin of misschien wel vriendengroep? Dan kun jij als de koning te rijk leven in deze prachtige villa gelegen in Zandvoort.

De woning van maar liefst 944 vierkante meter, voldoet aan al jouw wensen en beschikt over de nodige luxe. Hoe de Noord-Hollandse villa oorspronkelijk uit het jaar 1972 komt, is het in 2012 van top tot teen gerenoveerd en is de eerste verdieping volledig nieuw opgebouwd. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de ruime woonkamer met marmeren vloer, hoge plafonds en een adembenemende lichtinval. In de ruime keuken die beschikt over alle ingebouwde keukenapparatuur, kun jij samen met je hele gezin de lekkerste gerechten op tafel toveren.

Deze luxe miljoenenvilla in Ibiza-stijl staat gewoon in ons land te koop

Binnenzwembad, jacuzzi en fitnessruimte inbegrepen

Vanuit de woonkamer kun je langs de privé bar richting het binnenzwembad en de jacuzzi, waar jij volledig kan ontspannen. Via de schuifdeuren, kun jij jezelf binnen no-time leiden naar de ruimtelijke tuin met fraai uitzicht. De miljoenenvilla, die je de Ibiza vibes geeft, is op steenworp afstand van de zee en ligt afgeschermd binnen de duinen.

Deze luxe miljoenenvilla in Ibiza-stijl staat gewoon in ons land te koop

Deze luxe miljoenenvilla in Ibiza-stijl staat gewoon in ons land te koop

Met maar liefst drie verdiepingen, beschikt de luxe villa over 7 ruime slaapkamers, 6 badkamers, een fitnessruimte, diverse kantoorruimtes en hobbykamers, een prachtige doorlopende gang die is voorzien van glas en als kers op de taart een adembenemend dakterras, dat je kunt bereiken met de lift. Op het terras bevindt zich een heerlijke lounge waar jij zomers kunt genieten van prachtige zonsondergangen op het Zandvoortse duinlandschap.

Heb jij je hart verloren aan deze prachtige villa? De woning die beschikt over alle luxe op jouw wensenlijst met een perceel van 3.500 vierkante meter, heeft een prijskaartje van €3.995.000 euro.

Meer zien of weten van deze luxe villa? Neem dan een kijkje op Funda of blijf nog even in sferen hieronder.

Deze luxe miljoenenvilla in Ibiza-stijl staat gewoon in ons land te koop

villa Zandvoort

villa zandvoort Funda funda ibiza stijl