Jeroen van der Boom gooit hoge ogen met Hoge Bomen

Tegenwoordig staat Jeroen van der Boom weer vol in de spotlights door zijn succesvolle programma Hoge Bomen, dat door SBS 6 op de televisie wordt uitgezonden. Hierin heeft hij al veel bekende gasten ontvangen zoals Sylvie Meis en Louis van Gaal.

Jeroen van der Boom

Het is alweer een tijdje geleden dat Jeroen van der Boom en zijn vrouw deze villa in het Gooi kochten. Daarvoor moeten we namelijk terug naar 2010. Toen legde de BN’er 2,35 miljoen neer voor dit prachthuis. Hij lijkt zelfs winst te gaan maken op de villa want hij heeft deze nu in de verkoop gezet voor 3,5 miljoen euro.

Jeroen van der Boom heeft natuurlijk een groot vermogen op de bank staan. Wij zijn dan ook benieuwd voor welke woning hij deze villa gaat inwisselen. In 2015 leek Jeroen van der Boom nog tevreden met zijn stekje: “Ben ik gewoon gebleven? Natuurlijk niet! Want dat kan namelijk niet als je carrière zo loopt als die van mij. Want na erkenning, komt ook herkenning, en dat is wennen. Ik woon inmiddels in Blaricum. Nou, daar kom je niet zómaar terecht.”

Luxe Villa gelegen in Blaricum

Laten we maar een kijkje nemen in de villa, want dat is het zeker waard. Met 511 m2 aan woonoppervlakte heb je aan ruimte geen gebrek. Je hebt de beschikking over 12 kamers waarvan er 5 slaapkamers zijn. Er zijn 2 badkamers aanwezig en ook nog eens 2 aparte toiletten. De badkamers zijn voorzien van een douche, ligbad en toilet.

Entree

Het is een rustieke woning en heeft daarom een bijzondere uitstraling. Ook zit er bij de woning een royale tuin. Daarnaast is de villa omgeven door natuur. Een heerlijk huisje om elke dag na je werk in thuis te komen. Geniet hieronder van meer foto’s van deze prachtige villa:

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Slaapkamer

Badkamer

Jeroen van der Boom