Het luxe superjacht van 12 miljoen euro

De Numarine 37XP Expedition Superyacht is een van de meest luxe gevaartes die jij op het water zal tegen kunnen komen. De 37XP heeft een topsnelheid van 14,5 knopen (zo’n 17 km per uur) en een kruissnelheid van 12 knopen (zo’n 22 kilometer per uur).

De 37XP heeft een indeling met zes verblijfscabines die plaats biedt aan maximaal acht gasten. Boven op het hoofddek bij de boeg vind je de master suite. Op het benedendek van het superjacht bevinden zich de vier gastenverblijven en een oppascabine.

Afgezien van de verblijfsruimtes, is er ook een grote salon op het hoofddek plus andere lounge- en relaxruimtes. Dankzij de breedte van 37 meter is er voldoende ruimte voor zowel de gasten- en bemanningsverblijven. Recente rapporten wijzen uit dat het luxe jacht maar liefst 11.995.000 EUR waard is (startprijs).

yacht met hoofddek

Vanbinnen zijn er een tal van ramen voor een fantastisch uitzicht terwijl je aan het reizen bent. Bij het interieur zijn veel grijze, witte, beige en bruine tinten gebruikt. Daarmee creëer je een ​​warme, luxe en gastvrije sfeer. En natuurlijk zijn de badkamers voorzien van marmer; hoe kon het ook anders voor die twaalf miljoen?

Bekijk hieronder de foto’s van de binnenkant van het luxe jacht:

luxe miljoenenjacht te koop

marmeren badkamer

Check ook het jacht ‘Aviva’ van 100 meter lang, dat een indoor padelbaan heeft.