Ideeën voor een mancave

Een mancave kan verschillende functies hebben, maar wat ze allemaal gemeen hebben is het gevoel van gezelligheid met je vrienden. Of het nou een oude verhuisbus is die omgetoverd wordt tot mannenloft, of dit tuinhuisje dat veranderd wordt in een stijlvolle sportbar. Het zijn allen een verzamelplek voor mannen die even zichzelf willen zijn en kunnen doen wat ze thuis niet altijd de ruimte voor hebben: man zijn.

De bouwer van deze mancave had ook wat ideeën in zijn hoofd, maar een plek om sport te kijken bleek toch het belangrijkste te zijn. Als je daarvoor nog even als kleine jongens wil kijken wie er beter is in voetballen, dan kan dat ook op het minivoetbalveld ervoor. Een leuke regel om toe te voegen is: bij elke panna moet je het volgende rondje betalen. Benen dichthouden mannen.

stijlvolle sportsbar
foto via Home Junkie

Thuis een stijlvolle sportbar creëren

Deze stijlvolle sportbar in de achtertuin van deze man is geweldig toevluchtsoord. Al kan de mancave nog wat ideeën opdoen met deze stoere woonitems. Toch heeft deze mannengrot al de essentie goed te pakken. Een heerlijk grote bank voor een gigantische televisie en stijlvolle gordijnen op maat om jouw mancave af te sluiten tot thuisbioscoop. Enkel nog een bar en je hebt alles wat je nodig hebt, toch?

Op de mooie veranda kan je tijdens de warmere dagen ook wat biertjes met je vrienden drinken in een heerlijk avondzonnetje. Een ideale plek om de warme zomeravonden te spenderen. Voor nu is het misschien wat te koud, maar met een goede heater van Bol.com en een dekentje kan je toch heerlijk buiten zitten op de zachtere avonden. Daarnaast heb je meteen een bluetooth speaker en discolampen erbij, wat wil je nog meer? We hebben nog wat foto’s voor jullie van deze mannengrot om een beter idee te geven hoe hij eruit ziet.

stijlvolle sportsbar thuis
foto via Home Junkie
mancave ideeën
foto via Home Junkie
een plek voor jezelf
foto via Home Junkie

Ben je helemaal weg van deze stijlvolle sportbar? Dan vind je deze transformatie van tuinhuisje naar mannenplek ook helemaal top.