Je eigen luxe ingerichte molen

Het klinkt bizar, maar het kan zomaar eens werkelijkheid zijn: wonen in je eigen molen. De desbetreffende molen op Funda bevindt zich op een gebied van maar liefst 4.691 m² en heeft vijf verdiepingen. In 2006 heeft er een gehele restauratie plaatsgevonden, waardoor de kamers en verdiepingen én de molen zelf zich in goede staat bevinden. Het gebouw is een rijksmonument, wat fijne extra’s inhoudt. Je hebt als bewoner namelijk recht op subsidies. Met deze subsidies ben je in staat te voorzien in het onderhoud. Het werd in 1873 gebouwd op de plek waar eerst een kasteel stond. Eerst werd het echt gebruikt als molen, daarna als pakhuis en nu als luxe woonhuis.

MolenMolen Molen

Van alle gemakken voorzien

Met negen kamers, waaronder vijf slaapkamers, is er genoeg ruimte. De inrichting doet luxe aan en is niet perse wat je zou verwachten als je de molen van buitenaf aanschouwt. Onder andere een kroonluchter, jacuzzi, serre met Portugese tegels en eet-terrassen zorgen voor de luxe uitstraling.

Molen Funda Funda Molen

Uitzicht en zolder

Boven het woon- en leefgedeelte bevinden zich de slaapkamers, waaronder de grootste slaapkamer en (de verdieping daarboven) de bijbehorende badkamer. Op de derde verdieping zit een leuke extra. Hier heb je toegang tot het gedeelte dat rondom de molen is gebouwd. Je kan op deze manier rondom het gebouw heenlopen en genieten van het prachtige uitzicht. Helemaal boven bevindt zich de oorspronkelijke molenzolder, waar goed zichtbaar is hoe het er vroeger aan toeging.

Funda FundaMolen

Luxe rondom de molen

Buiten bevindt zich een grote tuin met volop zon. Ook is er toegang tot het water. Op het terrein van het gebouw bevindt zich tevens een luxe gastenverblijf. Gasten die op bezoek komen kunnen hierdoor hun toevlucht nemen tot deze plek. Het gehele prijskaartje dat aan de molen plus bijgebouwen en terrein hangt, is €1.250.000,-. Mocht je op zoek zijn naar iets anders unieks, check dan het Nederlandse kasteel dat te koop staat.

Funda Molen Molen