De Mercedes V250 CDI Lang VIP staat te koop

Een busje is toch wel het ideale vervoersmiddel voor op reis. De hele familie en alle bagage passen erin. Daarnaast biedt de ruimt, in dit soort auto’s de mogelijkheid om van alles met het interieur te doen. Veel mensen hebben dan ook al een busje verbouwd tot hun eigen droomcamper.

Zo ver gaat het in dit exemplaar niet, maar de Mercedes V250 CDI Lang VIP is wel opnieuw een voorbeeld van een busje waarin het goed vertoeven is.

Dit zwarte busje beschikt namelijk over veel features, die de rijervaring voor de chauffeur en zijn passagiers nog aangenamer kunnen maken. Bij deze auto werken veel dingen elektrisch. Zo beschikt de bak over elektrische schuifdeuren, elektrisch uitklapbare spiegels en een elektrisch kanteldak voor de frisse lucht. De auto beschikt daarnaast ook over privacy glas. Je hoeft je tijdens de rit dus geen zorgen te maken over pottenkijkers.

ruime bus artiesten

Maar het interieur van deze auto lijkt ons toch wel het meest interessant. De binnenkant van de Mercedes V250 CDI Lang VIP zit vol luxe gadgets en handigheden. Zo beschikken de met leer bekleden stoelen over stoelverwarming en zijn de tafeltjes en de lades zijn elektrisch uitklapbaar. Handigheden waar deze auto ook door wordt gekenmerkt zijn bekerhouders make-up spiegels, champagneglazen en leeslampjes. Er is zelfs een geïntegreerde parapluhouder en een kluis om je waardevolle spullen in te bewaren. Daarnaast beschikt de auto ook over een navigatiesysteem die je door heel Europa kan leiden.

Een luxe busje van binnen en buiten

Wanneer je dan besluit om een lange rit te maken, zal je nooit verveeld raken in deze luxe bak. De auto beschikt over wifi en bluetooth. Dat komt goed uit, wanneer je met de Apple-tv, op het uitklapbare scherm tv-scherm naar je favoriete show wilt kijken. Met de HIFI surround sound set klinkt het ondertussen alsof je in de bioscoop zit. Daarnaast is er ook aan de gamers gedacht. Bij de auto krijg je namelijk ook een PlayStation om je killstreaks op te verbeteren of op FIFA je maten in te maken.

Kortom: met dit busje wil je wel wat langer vaststaan in de file, want er is genoeg aan boord te beleven. De vraagprijs van de dealer bedraag €149.950. Check meer foto’s van het luxe busje hieronder of check de website van de dealer:

auto met playstation mercedes busje luxe luxe bus