Een mega luxe appartement in Amsterdam-Zuid

Ben jij helemaal weg van de altijd bruisende en oudhollandse stad Amsterdam? Dan hebben wij een nieuwtje voor jou. Na het helaas overlijden van de getalenteerde interieurontwerper Jan des Bouvrie, staat zijn mega luxe appartement in het ó zo mooie Amsterdam-Zuid te koop. En dat hij toonaangevend was tot op de laatste dag van zijn leven, is op te merken in iedere hoek van het appartement.

Dat het maar zelden gebeurt dat er zo’n mooi pareltje op de huizenmarkt verschijnt, daar hoeven wij niet lang over te discussiëren. Hoe het oorspronkelijk een woning met drie woonlagen was, werd het geheel gerenoveerd en gesplitst in drie fantastische appartementen die de beste man hemzelf weergaloos inrichtte. En laat jij nou eens de gelukkige kunnen zijn die dit luxe optrekje zou kunnen bemachtigen.

Een woning ingericht door Jan des Bouvrie

Laten we eerlijk zijn: wie wil er nou niet in een huis wonen, ingericht en gestijld door een van de meest getalenteerde interieurontwerpers van Nederland? Dat het Funda pareltje gelegen in Amsterdam-Zuid niet alleen bij ons in de smaak valt is wel zeker.

Jan des Bouvrie zijn mega luxe appartement staat te koop

Bij binnenkomst tref je direct een sfeervol en licht appartement aan, gelegen in een karakteristiek pand uit 1904. Hoe de woning over de historische details beschikt is het vanbinnen volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een modern paleisje.

Jan des Bouvrie zijn mega luxe appartement staat te koop

Wil jij indruk maken op je familie en vrienden? Dan zal dit ongetwijfeld lukken met de ruime doorzonwoonkamer en fijne lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde van het luxe appartement. In de rustige omgeving van Oud-Zuid heb je een heerlijk uitzicht op de Da Costastraat en kun jij binnen no-time genieten van een hapje eten of een drankje op de sfeervolle Amsterdamse terrassen in de buurt.

Jan des Bouvrie zijn mega luxe appartement staat te koop

Loop je naar de achterzijde van het appartement, dan kom je uit bij de moderne open keuken en de eethoek. Wil jij ’s ochtends in de zomer genieten van een kopje koffie in de frisse buitenlucht? Dat kan. Via de achterzijde kun je de deuren openslaan die jouw leiden naar het rustig gelegen balkon gericht op het oosten, waar je kunt genieten van de ochtendzon.

Jan des Bouvrie zijn mega luxe appartement staat te koop

Vanuit de ruime hoofdslaapkamer kun je binnen enkele seconden de moderne badkamer bereiken die is voorzien van een heerlijke glazen inloopdouche met een wasruimte.

Dit kost het luxe optrekje van Jan des Bouvrie op Funda

Ben jij na het zien van wat dit luxe appartement van Jan des Bouvrie te bieden heeft helemaal ondersteboven? Dat snappen wij maar al te goed. Voor een prachtige historische woning uit 1904 van 66 vierkante meter, met een verbluffende lichtinval, een moderne badkamer en compleet gestijld door de meest gewaardeerde interieurontwerper van Nederland, dien je een bedrag neer te leggen van €500.000.

Meer zien van deze prachtige woning? Neem een kijkje hieronder of op Funda.