Wie is Luna Stevens?

De 26-jarige Vlaamse Luna Stevens is een vrouw van Champions League-niveau en is vooral bekend vanwege haar modellenwerk en haar content op social media. Zo heeft zij inmiddels 233 duizend volgers op Instagram verzameld. Deze verrast zij met de ene na de andere foto in lingerie of bikini, want daar heeft ze een prachtig figuur voor. Kortom, Luna Stevens is met recht een van de mooiste vrouwen uit Belgiƫ.

 

Dat Luna dus erg veel talent heeft voor het oog van de camera dat is geen geheim. Maar achter de schermen blijkt zij een hart te hebben voor het ondernemerschap. Zo heeft zij in 2020 het merk Moon by Luna opgericht, waarbij zij zich vooral richt op de verkoop van lingerie en staat voor de ultieme viering van vrouwelijkheid. Hierbij vindt zij het belangrijk dat vrouwen zich goed voelen in haar lingerie. En dat ze de ultieme viering van vrouwelijkheid belangrijk vindt is dan ook te zien, want Luna Stevens heeft voor 2023 weer haar eigen kalender gemaakt vol met pikante foto’s, wat wij allesbehalve erg vinden.

De mooiste kalender van 2023

In de jaren hiervoor heeft Luna ook al meerdere maandkalenders uitgebracht en hierbij bevatte iedere maand exclusieve foto’s van de bloedmooie dame die iconisch, gedurfd en met een voorliefde voor het dramatische waren gemaakt. Deze maandkalender staat weer vol met zulke plaatjes en zoals zij hier zelf over schrijft in de beschrijving: “Evolutie, vertrouwen en het belang van weten: de seksuele vrouw is noch zondaar noch heilige, slachtoffer noch verleidster, maar een deelnemer aan de volledige mensheid.” Dat belooft wat!

Mocht je hier nou ook zo enthousiast van zijn geworden. Check dan de link in de Instagram bio van Luna Stevens hier kun je de kalender vol met pikante foto’s bestellen. Bekijk hieronder de voorpagina van de kalender en onze favoriete foto’s van Luna:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)