Maak kennis met Lotte Joop

Lotte Joop is een 23-jarige Nederlandse dame die momenteel commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam studeert. We kunnen dus wel stellen dat deze dame een combinatie is van beauty en brains. Ze liep stage bij een communicatie en PR bedrijf en ze werkte in het verleden achter de kassa bij de Albert Heijn. De knappe brunette komt oorspronkelijk uit Wageningen maar ruilde deze stad in voor onze prachtige hoofdstad. Hier is Lotte dus verder aan het studeren, maar tegelijkertijd werkt ze ook hard aan haar persoonlijke Instagram-pagina.

Lotte heeft ondertussen meer dan 30 duizend volgers op haar Instagram. Wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar te volgen om regelmatig Lotte’s foto’s op hun tijdlijn te zien verschijnen. Met haar bruine lokken, mooie gezicht en prachtige lichaam is het een hele knappe verschijning.

Daarnaast zien we haar op Instagram de hele wereld rondreizen. Zo te zien geniet ze van de mooiste stranden, maar gelukkig keert ze graag terug naar Amsterdam om de leukste feestjes mee te pakken.

Hieronder een aantal foto’s van de prachtige Lotte Joop:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lotte Joop (@lottejoop)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lotte Joop (@lottejoop)

Niet alleen Lotte trekt onze aandacht op Instagram, ook Jaimie Vaes weet precies hoe ze het moet aanpakken. Laatst trok ze alle aandacht naar zich toe door deze foto in een pikante outfit.