Maak kennis met model en dj Lotte Feyen

Lotte Feyen beschikt over alle nodige ingrediënten, om een glimlach op ons gezicht te toveren. Hoe de blondine met haar prachtige figuur en haar aanstekende glimlach menig mannenhart sneller laat kloppen, heeft de Belgische dj nog veel meer te bieden. De 27 jaar jonge Feyen, afkomstig uit Hasselt, staat in de bloei van haar leven en geniet met volle teugen. Hoe de blondine om jonge leeftijd opviel bij modellenbureaus, regelmatigstaat voor modemerken staat en oprichter is van CLASS93, timmert ze hard aan de weg voor een carrière als plaatjesdraaier. Aan ambities komt de Belgische schoonheid in ieder geval niet tekort.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Feyen🧚🏼 (@lottefeyen)

Hoewel ze met haar passie op het moment even een stapje achteruit moet doen, kunnen wij niet wachten haar weer te zien schitteren op de (hopelijk aankomende) festivals als Back to Live Popfestival, Rewire Festival en Back to Live Dance Festival. Staat ze niet achter de draaitafel? Dan is ze dansjes aan het wagen op het festivalterrein met haar vriendinnen en een verkoelend biertje in haar rechterhand.

Amai, Lotte schittert op Instagram

De geboren en getogen Belgische blondine beschikt over de full package die ervoor zorgt dat jouw dag goed begint. Met haar luxueuze en avontuurlijke zonvakanties, gestijlde outfits, heerlijke draaisessies op festivals en in clubs, top foto’s en amuserende verkleedfeestje met haar vriendinnen, kunnen wij geen genoeg van dj en model Lotte Feyen krijgen. Met ruim 35 duizend volgers straalt ze op je beeldscherm. Wil jij meer zien van Lotte Feyen? Neem dan een kijkje op haar Instagram pagina of hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Feyen🧚🏼 (@lottefeyen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Feyen🧚🏼 (@lottefeyen)