Even veranderde de wereld voor James Hugston toen hij één van de drie winnaars was van de Powerball jackpot. Hij won maar liefst 328 miljoen. De 32 jarige Amerikaan had niet veel, een twee-kamerappartement en een vriendin. Het duurt 4 tot 8 weken voordat het geld gestort wordt, maar James kon niet wachten om al zijn geld te spenden. Hij nam direct afstand van z’n meisje en nam een lening om een volledig ingerichte villa te kopen.

James went crazy fast! First he bought this huge house then cocaine and invited over 10 hookers from backpage – Rick Kingstno

De jackpot, een sicke miljoenenvilla: dat vraagt om een housewarming met hoeren en drugs. Zo gezegd, zo gedaan. James nodigde zijn beste vrienden uit, zo ook zijn vriend Rick Kingston die getuige was van de op hol geslagen Powerball winnaar. Hij huurde 10 prostituees via Backpage, nam een overdosis aan cocaine en legde het loodje.

Drugs

Wat met het geld gaat gebeuren is een vraagteken. Hij heeft namelijk nog maar één levend familielid en dat is zijn zestig jarige moeder.

Een hoax? Misschien. Maar dat neemt niet weg dat dit een goed verhaal is.