Het bed gedeeld met je schoonvader

We gaan gelijk terug naar de avond toen het allemaal gebeurde en Liz nog niet wist dat ze ooit een schoonvader zou hebben. Liz wilde even haar hoofd leeg maken, weg van de stress en haar drukke leven. Ze besloot om met haar vriendinnen te genieten van een wild avondje uit. Op zo’n avond gaan er heel wat shotjes door heen, zo kon Liz zich weinig herinneren, maar één ding wist ze zeker: ze belandde in bed met een iets oudere man, die erg aantrekkelijk was.

Ach, zoiets over komt iedereen toch wel eens? Ze was snel gevlucht voordat de zon opkwam, omdat ze al spijt kreeg en een ongemakkelijk situatie wilde voorkomen. Ze had werkelijk geen idee wie de man is en hoe hij heette, maar dat doet er toch niet toe, want ze wilde liever alles vergeten. Toch had het universum andere plannen voor Liz.

Je schoonfamilie ontmoeten

Oké, terug naar het heden. Liz heeft inmiddels een nieuw relatie met een fantastisch man, Dave. En je voelt de bui al hangen, maar Dave blijkt de zoon te zijn van Liz’ wilde avontuur.

“Je had mijn gezicht moeten zien toen ik hem voor het eerst zag!”, roept Liz. “Ik dacht dat ik ergens in een slechte film beland was. Maar dit is het echt, het leven kan zo gek zijn.”

Liz haar gezicht werd zo rood als een tomaat en ze kreeg een kriebel in haar keel. Ze probeerde zichzelf te herpakken en een houding te geven. Ze voelde een en al paniek in zich, maar ze kon moeilijk weg rennen. Liz kon echt nergens naartoe en de situatie was wat het was. Maar herkende haar schoonvader haar? En herinnerde hij de desbetreffende nacht nog?

Maar nu komt de echte struggle. Ze worstelt met het geheim en weet niet hoe ze dit aan Dave moet vertellen. “Ik kan de situatie niet geheim blijven houden, toch? Maar de gedachte dat ik hem opzadel, dat ik met zijn vader naar bed ben geweest.”

Wat moet ze nu doen?

Wat zouden jullie haar adviseren in deze situatie? Moet Liz de pijnlijk confrontatie op zich nemen en haar vriend de waarheid vertellen, of moet ze leven met het geheim en hopen dat het nooit naar boven komt?

Wil je meer van dit soort heftige verhalen lezen? Lees dan, ‘Ik ontdekte op Valentijnsdag de affaire van mijn vrouw. Mijn wraak zal zoet zijn’