Lisa Vol zet haar luxe villa in Brabant te koop

Je denkt misschien dat alle bekende Nederlanders ergens in de Randstad te vinden zijn, maar niks is minder waar. Zo woont de prachtige Lisa Vol in Waspik, Brabant, en heeft ze nu haar luxe villa op Funda te koop gezet. De villa is gelegen in de nieuwe wijk Waesgeerd-West en heeft een hele moderne afwerking.

 

Het huis wordt omringd door een prachtige tuin waardoor het veel privacy heeft. Naast de villa is er ook nog een bijgebouw met schuur en veranda te vinden die uitkijken op de luxe villa zelf. In totaal staat er een perceel van 793m2 te koop met een woonoppervlakte van 140m2. De luxe villa heeft twee woonlagen met in totaal vier kamers waarvan drie slaapkamers, één badkamer en twee losse toiletten.

Lisa Vol luxe villa Funda

De luxe villa heeft een zeer moderne uitstraling

De Brabantse luxe villa is een vrijstaande woning met een enorm moderne uitstraling. Op de begaande grond kom je de villa binnen via een overkapte entree. Door een ruime ontvangsthal met toilet kom je terecht in de L-vormige woonkamer met schuifpui naar het terras en open keuken. De keuken bestaat uit een spoel- en kookeiland en moderne inbouwapparatuur. Ook is er een bijkeuken aan de keuken gevestigd waar verschillende was-aansluitingen te vinden zijn.

Lisa Vol woonkamer woonkamer

Op de eerste verdieping vind je het tweede toilet en drie grote slaapkamers. De master-slaapkamer heeft een walk-in closet en enorm luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en ligbad.

Lisa Vol villa slaapkamer Lisa Vol badkamer villa

Aan de voorkant van de villa is de voortuin te vinden. Er is een ruime oprit met brug die plaats maakt voor meerdere auto’s. De rest van de villa wordt omrings door de ruime tuin. In de tuin vind je een bijgebouw met schuur te vinden die gebruikt kan worden als opslagruimte of omgetoverd kan worden tot extra leefruimte.

De enorme luxe villa van Lisa Vol is gelegen aan de H.J.M. Wiegersmastraat 25 te Waspik, Brabant. De huidige vraagprijs van de villa bedraagt €775.000,- en wie weet ben jij de volgende eigenaar.

Bekijk hieronder meer foto’s (Funda):

Lisa Vol bijgebouw schuur luxe villa Lisa voortuin brug auto's