Lil’ Kleine als succesvolle artiest en ondernemer

De 26-jarige Jorik Scholten (alias Lil’ Kleine) heeft altijd al de grote droom gehad om bekend te worden. Inmiddels is dat wel gelukt bij de Amsterdammer en hij heeft naast zijn bekendheid nog veel meer bereikt.

Jorik heeft namelijk naast zijn carrière als artiest en rapper ook nog eens een aantal goedlopende zaken. Zo heeft hij een kroeg, een frietzaak, een eigen kledinglijn én heeft hij sinds kort een eigen app waarin premium members mee kunnen kijken met zijn dagelijks leven. En in dat leven van Lil’ Kleine gebeurt heel erg veel. Nu is hij nog even op vakantie, maar hij kondigde via Instagram al aan dat er iets heel leuks op hem te wachten staat in Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

Gaat de Nederlandse artiest weer Range Rover rijden?

Lil’ Kleine staat namelijk een leuke verrassing te wachten in Nederland. Hij postte afgelopen weekend een aantal story’s op Instagram waarop een splinternieuwe Range Rover Sport te zien was. De Range Rover, met een Urban kit waardoor hij een nog brutere uitstraling heeft, staat voor de rapper klaar bij de Jaguar- en Land Rover dealer Broekhuis in Utrecht.

Wel opvallend, aangezien Jorik zijn oude Range Rover had ingeruild voor zijn Mercedes G63 AMG. Of Jorik spijt had en tóch liever Range Rover rijdt, is nog niet duidelijk. De dealer is nog met de rapper in gesprek of hij de AMG wél of niet in wilt ruilen. Hoe dan ook heeft Lil’ Kleine met deze auto heel wat power onder zijn kont.

De nieuwe Range Rover Sport van Scholten heeft namelijk een 5L V8-motor met 550 PK onder de motorkap. Daarnaast is deze auto voorzien van een vierwielaandrijving, dus kan de rapper ook gemakkelijk off-road gaan met zijn nieuwe bolide. Of dat een goed idee is met een verlaagde bumper, is natuurlijk de vraag.

lil' kleine range rover urban story

De nieuwe auto van Jorik Scholten

Dat Jorik Scholten van dure auto’s houdt, is vaak genoeg te zien op zijn Instagram én in zijn nieuwe app. Hij wordt op momenteel op vakantie vaak vervoerd met enorm dikke supercars. In Nederland rijdt hij dus een gewrapte Mercedes G63 AMG, maar binnenkort dus een brute Range Rover. Overigens helemaal in Lil’ Kleine-stijl: naast de dure Urban-kit, heeft hij een velgenset van 15.000 euro onder de auto laten zetten.