Deze ruzie gaat onder meer over drie dure horloges. De rechtbank in Amsterdam heeft nu besloten dat Jaimie Vaes recht heeft op twee van de drie horloges. Het derde horloge blijft in het bezit van Lil’ Kleine.

Ook alledaagse spullen worden verdeeld tussen Lil Kleine en zijn ex

Er worden nog meer spullen verdeeld in deze rechtszaak. Naast de horloges gaat het ook over allerlei doodnormale spullen zoals PlayStation-controllers, koffers, tassen, een blender uit een sponsordeal, een waterkoker, broodrooster en sierkussens.

Omdat Jaimie Vaes met deze eis kwam, reageerde Jorik Scholten met een tegeneis. De rechter geeft hem hierin gedeeltelijk gelijk. Zo krijgt hij de kans om te bewijzen dat de PlayStation 5-controllers en koffers van hem zijn en moet hij bewijzen dat ze zijn meegenomen door Jaimie. Zij moet dan weer 250 euro terugbetalen omdat ze een paar dure sneakers ter waarde van 795 euro heeft verkocht. Het servies en een Louis Vuitton-tas mag ze houden. Verder heeft Jorik Scholten nog een schadevergoeding geëist omdat zijn huis vernield was. Het is echter onduidelijk of Vaes verantwoordelijk is voor deze schade. Hiervoor moet Lil’ Kleine eerst met meer bewijs komen. Een briefje met de tekst ‘Go fuck yourself’ is niet voldoende.

Twee horloges teruggeven aan Jaimie Vaes

Het belangrijkste zijn echter de horloges. Om welke klokjes gaat dit? Een van de horloges is een Rolex, deze heeft Scholten gegeven ter gelegenheid van de geboorte van hun zoon. Later heeft hij nog een tweede horloge geven van het merk Audemars Piguet. Uit onder meer foto’s en uitingen op social media blijkt dat deze horloges toebehoren aan Jaimie. Het derde horloge mag Lil’ Kleine wél houden, omdat Jaimie niet duidelijk genoeg kan krijgen waarom dit horloge van haar is.

Hieronder zie je het Audemars Piguet-horloge:

Jaimie Vaes

En dit is het Rolex-horloge: