‘Lief huisje’ aan zee in Waterlandkerkje te koop

Op Funda staat een hele mooie woning te koop voor slechts €259.000. Deze woning is Gelegen in Waterlandkerkje, Zeeland. Dit huis staat volgens de omschrijving op Funda bekend als ‘lief huisje’. Je kunt hier lekker tot rust komen en ook heerlijk genieten van het plattelandsleven in West Zeeuws-Vlaanderen. De woning is gebouwd in 1897 en is een perfecte mix van een authentiek karakter met moderne voorzieningen. Dit is zeer goed terug te zien door de sfeervolle inrichting.

Overige informatie van de Funda-advertentie

Deze woning is door de jaren heen ontzettend goed onderhouden en de Franse kap (met isolatie) siert het huis. Deze mooie woning in Waterlandkerkje heeft een woonoppervlakte van 52 m2 en en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 202 m2. Verder beschikt dit huis over één slaapkamer. Bij het binnentreden van de woning sta je meteen in de woonkamer met keuken. Aan de rechterkant van de woonkamer is voorzien van een hele gezellige zithoek met een authentieke ‘art deco’ kolenkachel. Aan de andere zijde ligt de keuken, deze uitstekende kwaliteitskeuken is in 2020 geïnstalleerd. De keuken beschikt over nieuw inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, een wastafel en een losse oven met vier gaspitten. Ook is er een vaste trap naar de eerste verdieping te vinden tussen de keuken en de woonkamer.

Nadat je de trap bent opgelopen, bevind je je meteen in de slaapkamer op de eerste verdieping. Je hebt daar alle ruimte voor een groot tweepersoonsbed en ook genoeg ruimte voor een bureau om op te werken. Ook bevindt zich op deze verdieping een echte vintage badkamer met alles erop en eraan zoals een fraaie douche met handgemaakte zinken bak, een heerlijk ligbad op pootjes, een uiterst bijzondere wastafel en een toilet.

Buiten vind je een grote tuin van maar liefst 80 m2. De tuin heeft een hele fijne ligging richting het zuiden. Dit is fijn omdat je hierdoor de hele dag verzekerd bent van zon. Lekker voor wanneer je de familie wil uitnodigen voor een gezellig feestje. De tuin is ook voorzien van twee waterputten, waarvan er één nog goed werkt. Zie hieronder een paar foto’s (bron: Funda):

Woning Funda te koop waterlandkerkje

Woning Funda te koop waterlandkerkje

Woning Funda te koop waterlandkerkje