Voordelen van een mobiele airconditioner

De Lidl verkoopt op dit moment een super handige mobiele airconditioner die deze zomer ontzettend goed van pas zal komen. Mobiele airco’s hebben vele voordelen. Zo zijn ze makkelijk te verplaatsen en ook nog eens gemakkelijk te installeren. Je hoeft alleen maar een stekker in het stopcontact te steken en de juiste temperatuur in te stellen en je bent ready.

Ideaal, want hierdoor ben je geen cent kwijt aan installatiekosten van een professional. Maar dat zijn niet de enige kosten waar je op bespaart. In vergelijking met vaste aircotoestellen liggen de kosten ook een stuk lager. Wanneer je dus niet van plan bent om de airco vaak te gebruiken, is een mobiele airconditioner de beste en voordeligste optie. En – last but not least – is het grootste voordeel dat je een mobiele airco zonder moeite van de ene naar de andere kamer kan verplaatsen.

De mobiele airconditioner van de Lidl

De airconditioner is van het merk Comfee en beschikt over Golden-Fin technologie en een speciale coating voor een optimaal en gezond binnenklimaat. Bovendien heeft deze speciale coating een antibacteriële werking en blijven de lamellen zelfs na 10 jaar gebruik vrij van aanslag. Deze slimme airconditioner van het merk Comfee heeft een WLAN-functie en laat zich dus met de app of met de bijbehorende afstandsbediening bedienen. Bovendien is dit mobiele apparaat compatibel met Alexa en Google Assistant. Handig voor wanneer je op je luie bank ligt en de afstand niet bij de hand hebt.

goedkope airconditioner kopen

Airco

Lidl €189 Shop nu

Klik op deze link voor de prijs en meer info op de Lidl website

De Comfee Smartcool 7000 is nu zeer goedkoop

Je krijgt nu maar liefst 45% korting op deze Comfee Smartcool 7000 airconditioner. Hierdoor kost dit fantastische apparaat niet €349 maar slechts €189. Een echte buitenkans dus. Dit apparaat is online te bestellen en wordt binnen 3 werkdagen geleverd. Zie hieronder een aantal Foto’s van de Comfee mobiele airconditioner: